regage end sisse. Kuna eestis on rate, aga see on eestikeelne, siis venerahvusest eesti kodanikud on ennast seal päris palju registreerinud. Seal on ka raha eest pakkujaid.
Nende vene saitidega on nii, et mitmekümnel erineval saidil on ühine kuulutuste baas st. kui oled ühte sisse reganud siis pääsed ka teistesse ning kui oled ühte kuulutuse pannud siis on sinu kuulutus ka teistes näntav + ühine kasutajanimi ja parool. Eestist naisi päris palju. Viimased keda pannud olen olen kõik sealt leidnud. Ainult ärge hakkake numbreid küsima. Need pole avaliku teenuse pakkujad olnud. Regage sisse, pange ilus kuulutus ülesse ja tegutsege. Minu kuulutusele vastas niipalju, et pidin kuulutuse maha võtma. Ja otsige ise ka omale sobivaid.Jõudu tööle
Kuidas siis teistel läinud on?
Idika jutu järgi läheb tal hästi.
Endal küll nii hästi ei lähe, kas ei oska nii hästi venekeelt või pole idikas? Krt teab?
PS. To idikas. Sry
Näikse väärt sait olevat, kontaktandmeid koguneb tasapisi, aga aastalõpu ajapuuduses pole jõudnud veel kokku saada kellegagi, vene keelt valdan vabalt ja siinsed naised paistavad väga avatud olevat nagu suurele naaberrahvale üldse omane, paari realiste kirjade peale tulevad telefoninumbrid juba ...
Neidude otsimiseks tuleb seal valida menüü "Strelki"=Kohtumised. Vaatasin sealt neide kes soovivad kohtuda - kõige pandavam tundub olevat Anzelika Tartust!
ülejäänud on mingid vanad eided ja krokodillid.
lisa info - samad ankeedid on aadressil www.jdu.ru
kui saan mõnega neist kokku siis kirjutan mis juhtus!