PDA

View Full Version : Ege pihtimus

korel
13th May 2005, 15:53
Tundub, et Koidu t. koht tegutseb taas, mööda kõndides jäi selline mulje. Kahjuks oli liiga kiire, et minna kontrollima.

andre
14th May 2005, 18:22
kohutavad sead ja krokodillid kalli raha eest...ja purjus nagu paksuksläinud elvis presley'd või raudteetöölised...ülinõrk tase

andre
14th May 2005, 18:28
written by andre at 5/14/2005 6:22:54 PM:

kohutavad sead ja krokodillid kalli raha eest...ja purjus nagu paksuksläinud elvis presley'd või raudteetöölised...ülinõrk taseja kui siia lisada veel ülbus ja mitte keppi teha tahtmine,siis...

Tantrist
27th May 2005, 22:06
Armas Aimar!

Olen Sulle väga tänulik kõigi Su kirjade, meie hoti jutukas lobisemiste ja eriti viimase kohtumise eest. Sa ei saa vist kunagi lõpuni mõista, kui tänulik ma Sulle olen. Sest annaks Taevas, et ei Sina ega mitte keegi Su tuttavatest, lähedastest ei satuks elus olukorda, kus enam ei peeta inimeseks.
Prostituudid on ju ühiskonna lindpriid. Aga hingelt oleme murtud tiibadega linnud. Ma ei suutnud enam uskuda, et keegi võiks mulle otsa vaadata mitte kui litsile vaid kui inimesele. Nii nagu vaatasid Sina.
Kui tüdrukutele rääkisin, et tulen Sinuga kohtuma, siis nad naersid mu üle ja küsisid, et “kuule Ege, sa oled juba 200 mehega lähemalt tuttavaks saanud ja pole ikka veel mehi tundma õppinud?!”. Et mehed ei taha meilt muud kui ainult läbi tõmmata. Ning eriti hea oleks, kui saaks tasuta ja on selle nimel valmis meile mulisema armastusest.
Minu väited, et Sina ei ole selline, naerdi lihtsalt välja. Ja neil oli õigus mitte uskuda. Mõnedki kliendid on tüdrukuid kas siis petnud või petta püüdnud. Mulisevad armastusest, mõni isegi abielust ja kui siis tüdruk ennast tasuta kätte annab, teevad mehed neile selgeks, et ega siis litsi ei saa armastada, ammugi siis litsiga abielluda.
Niisiis, ma tulin kohtumisele kartusega, et nagunii läheb jutt viie minuti jooksul sujuvalt seksile. Armastuse nimel ja tasuta.
Sa ei teinud seda.
Ma kuulasin Sind, rääkisin ise kõigest muust ja ootasin, millal jutt sujuvalt tasuta seksile läheb. Lõpuks ei pidanud vastu ja meie edasist juttu mäletan ma sõnasõnalt:
MINA: Kas sa tahaksid minuga olla?
SINA: Ee... mul pole niipalju praegu kaasas
MINA: Aga tasuta tahaksid olla?
SINA: Khm... Ei
MINA: Ei? Sa ei tahaks minuga olla? Mis ma olen mingi peletis või?
SINA: Ei. Ma ei taha olla sinu kui prostituudiga.
MINA: Miks sa siis mind üldse kutsusid?
SINA: Ma ei kutsunud sind kui prostituuti vaid kui inimest. Vaata, Ege, Sinu kirjadest ja hoti jutukast on mulle jäänud mulje, et Sa kannad endas neid väärtusi, mida ma naistes hindan. Ja nii mõtlesingi, et tahaks sinuga kohtuda, et sind lähemalt tundma õppida. Et kui me sobiksime, siis ma ei hooliks sellest.
MINA: Sa ei hooliks sellest, et ma lähen tagasi ja võibolla juba viie minuti pärast olen järgmise mehega?
SINA: Minu eelmine armastuslugu on mind selliste asjadega harjutanud. Olla voodis naisega, keda armastasin ja samal ajal taluda tema moblakõnet mingi teise kutiga on isegi raskem.
Edasist vestlust ma sõnasõnalt enam ei mäleta. Õieti isegi ei kuulnud, sest ootamatu üllatus, et keegi, kes teab, et ma olen prostituut, aga ei hooli sellest, vaid näeb minus naist, vapustas mind. Seepärast pidingi tõusma ning vabandama, et lähen WC-sse. Aga tualetis ma nutsin. Lihtsalt nutsin.
Üks vanem daam küsis, et kas mul on halb. Vastasin, et ei. Et mul pole halb. Et esimest korda elus nutan õnnest. Ja nutsin lakkamatult edasi. Ta kallistas mind. Hoidis enda vastas ja tegi pai. See rahustas mind.
Kui olin nutmise lõpetanud, siis ütlesin, et tahaks talle tänutäheks konjaki teha. Ta vastas, et ta ei taha midagi. Jäin talle õnnetult otsa vaatama ning tundsin, kuidas uus klomp tõuseb kurku. Ta sai sellest aru ja ütles kiirustades, et kui nii väga tahan talle välja teha, siis võin ta tütrele jäätise osta.

Tegin peegli ees kiiruga uue makeupi. Väljusin tualetist, ostsin jäätise, viisin naisele lauda, andsin tütrele ja tulin tagasi.
Seepärast niikaua ära olingi.
Tagasi tulles tegid Sa juttu, et oled mõistnud prostituute litsimajades käimata. Et too Ekspressi artikkel, millest Sa mullegi koopia saatsid, oli Sind aidanud. Et paljud prostituudid on lahendamata sotsiaalprobleemide ohvrid. Töötus. Narkomaania, jne.
Olin seda artiklit lugenud, kuid see oli eluvõõras. On ju ka tüdrukuid, kellele meeldib seks. On ju ka palju minuatolisi, kes on tehtud orjadeks.
Unustasin Sulle kohvikus öelda, et olen tolle artikli autori Sudakuga lähemalt tuttav. Tundsin ta artikli pildi pealt ära.
Ta käis minu juures detsembris. Aga mulle ta tutvustas, et on Elaan. Oli natuke võtnud. Väitis, et olevat väga tema kallima Veronika moodi. Tegi mulle tööõnnetuse. Igatahes pidin teda poole pealt paluma, et ta teist orgasmi ei teeks. Meid löövad sellised asjad, mis naistele hullupööra meeldivad, rivist välja, sest ei taha enam järgmist klienti nähagi. See selleks.
Sa jätkasid kohmetult, et tahad midagi midagi küsida. Muutusin uuesti valvsaks, et nagunii hakkad küsima, et palju mul mehi on olnud, mis poosides jne. Mul on selliseid tüüpe ette tulnud. Igatahes tundsin ennast hetkeks nagu töövõtu intervjuul. Kartsin iga hetke pärast, mis võiks purustada selle õnnetunde, mil Sa mind inimeseks pidasid.
Sa küsisid - miks ma bordelli läksin? Aga ma ei tahtnud mitte ühtegi teemat, mis puudutas bordelli. Loomulikult sain Sinust aru, kui Sa ütlesid, et oleme jutukas lobisenud ja kirjades kirjutanud kõigest muust, aga mitte endast. Oleme kirjutanud inimesest ja inimlikusest kui sellisest, aga mitte endast.
Pean Sulle isegi siinkohal tunnistama, et tunnistasin jutukas üles oma ameti ainult sellepärast, tundes, et Sa hakkad mulle kahtlaselt lähedaseks saama. Et hakkan Sinusse armuma. Et kui Sa tead, kes ma olen, siis saadad Sa mu kuradile. Sa kutsusid hoopis kohtumisele. Tulin kohtumisele kartuses, et tahad mind ära kasutada, aga ei. Tunnen, et hakkan Sind tõsiselt võtma.
Niisiis, lugu sellest kuidas ma bordelli sattusin.
Ja pean ette ütlema, et kogu see lugu tundub uskumatuna. Aga samas ta on usutavam, kui jutud lendavatest taldrikutest, eelmistest eludest ja teistest paranähtustest.
Sest selles loos pole ühtegi paranähtust. Natuke juhust, veidi saatust ja interneti võimalusi, muud midagi.
Ja kui Sulle valetada tahaksin, siis oleksin ju valetanud endale mingi teise ameti.
Nagu Sa tead, olen ma lõpetanud Harvardi Ülikooli telekommunikatsiooni. Õppemaksu tasus isa. Aga kui oleksin õigel ajal teadnud, mis hinnaga Harvardis õpin, oleksin päevapealt tagasi tulnud.
Isa äri kõrbes Venemaal põhja. Talle tehti lihtsalt külma. Terve rongitäis elektroonikat kadus Siberis taigasügavustesse. Sellest löögist isa äri ei toibunudki. Mul oli aga täpselt samal ajal vaja maksta viimase semestri õppemaks. Ja nii ta võttiski laenu, lootes, et ta saab oma rongitäie eest raha käte.
Laenu võttis ta loll kandiliste käest. Kuna ta ei olnud suuteline laenu maksma, peksti ta poolvigaseks. Ma ei tahaks sellest pikemalt rääkida.
Niisiis, ma tulin Harvardist tagasi. Ees ootas tulevik, kus minu väärtus tööjõuturul oli vähemalt 15.000 krooni kuus. Esialgsed kokkulepped olid juba sõlmitud. Jäi üle ainult natuke puhata ja tööle asuda. Ning esimene pilt, mis mulle koduukse lävel avanes, oli ratastoolis isa. Kuid peskmine oli hoiatuseks, et kui võlga tagasi ei maksta.

Tantrist
27th May 2005, 22:08
läheb hullemini.
Viisin end kiiresti asjaga kurssi. Ja sõimasin ta läbi. Täiesti hüsteeriliselt. Ta oleks pidanud mulle sellest võlast rääkima varem. Ma poleks päevagi õppinud Harvardis. See oli liiga ränk hind.
Juba samal päeval helistasin ma Pjotr Vladimirovitsile; jäägu tema perekonnanimi siinkohal Su enda turvalisuse mõttes nimetamata; ning nõudsin kokkusaamist.
Ta tuli. Galantne, soliidne härrasmees. Ma oleksin tahtnud talle tema ostetud shampanja näkku visata, aga selle asemel naeratasin ning tuletasin meelde kõik õpitu, mida meile Harvardis õpetati läbirääkimistehnikast komplitseritud kontekstide sünkroniseerimisest rentaablite faktoritega optimaalsete resultaatide saavutamiseks.
Jutt oli ju lihtne. Minu tööturuväärtrus on 15.000 krooni kuus. Tasun talle võlguoleva summa poole aastaga. Ja kui ta vajab konsultandi nõu legaalses äris, siis seda nõu annan talle 10 aastat või kui vaja, siis kauemgi tasuta. Jätku ainult isa rahule.
See pakkumine oli pärlite loopimine sigade ette.
Pjotr Vladimirovits teatas, et võla suurus pole mitte 60.000 vaid on koos viiviste intressidega tiksunud 250 tuhande kroonini.
Aga ta on lahkelt nõus peatama viisvise edasise kasvamise, kui tema juures tööle asun..
Ta vajas esinduslitsi, keda külaskostiks pakkuda külalistele ja riigiametnikele. Ning tegi pakkumise, mille eest tema arvates peaksin talle tänulik olema. Et kuna tema bordellis on vaja ka perenaist ja tal endal on raamatupidajat ning mul on raha vaja, siis tehku ma sedagi tööd.
Nähes, et ei suuda ta otsust muuta, tegin midagi enesealandavat. Mis on minu jaoks isegi alandavam, kui prostituudi töö. Pakkusin ennast talle armukeseks. Ise mõtlesin, et nii ma ei pea seksima mitte terve seakarjaga vaid ainult ühe kuldiga. Selle peale ta naeris. Ütles, et see on väga ahvatlev pakkumine, aga et talle ei meeldi, kui naine on temast targem.
Aga et kuna kaup vajab proovimist, siis tulgu ma temaga kohe kaasa. Vastasin, et olen tema poolt pakutud tööga oma isa pärast nõus, aga et ka minul on omad piirid ning temaga ei kepi mitte kunagi, sest mitte ükski mees pole mind nii alandanud nagu tema. Oleks olnud tema armuke, siis jah. Aga niimoodi mitte kunagi.
Tööle läksin juba samal õhtul. Siinkohal usun, et Sul puudub haige uudishimu, et ma peaksin oma tööd kirjeldama. See on periood, millest ma ei taha mäletada mitte ühtki päeva. Ja nii see kestis pool aastat.
Õnneks see periood on läbi. Ning olen kindlustanud endale tagala, et siit välja saaks. Mida olin teinud juba algusest peale.
Juba esimesel õhtul mõtlesin, mismoodi ma bordellist välja saaks. Rääkisin juba teisel päeval Pjotrile, et mul on töö jaoks vaja oma tuppa arvutit. Mängides ta haigel uudishimul, panin arvuti külge veebikaamera ja mikrofoni, et soovi korral võiks ta vaadata ja kuulata minu toas toimuvat. Ta oli enda meelest targem ja lasi tehnika üles panna kõikides tubades. Tegelikult läks mul seda vaja millekski muuks. Et omada ühel hetkel käes trumpi, mis ta oimetuks lööks.
Eile siis saabuski tema jaoks tõe hetk. Tegin Pjotr Vladimirovitsile teatavaks, et olen lindistanud ja filminud kõikides tubades peetud jutuajamised klientidega. See on ju lihtne. Kõik kohtumised klientidega, Pjotri külalistega, talle vajalike inimestega valitsusest, politseist, maksuametist, Riigikogust on jäädvustatud online ühenduses ning saadetud mu hea sõbra Harvardi kursusekaalase serversisse. Kui see materjal peaks meediasse minema, tuleks Eesti poliitikas hullem skandaal kui lindiskandaal.
Mängides taipamatut tibukest lasin endale meestel mitmed asjad ükspulgi lahti seletada. Lasin neil tunda, et oi kui osavad, vaata kui vägevad nad on. Ja nii tekksiki põhjalik materjal sellest, kuidas riigiisad maffiaga kokku mängivad, kuidas riigitellimuste puhul käivad altkäemaksud, kuidas rahvast lollitatakse jne. jne.
Idioodid! Kuidas saavad mehed nii lollid olla, et teades kuidas KGB seksspioonid tegutsesid, lasid endale samamoodi ära teha.
Ma ei ole midagi nii mäda näinud, kui eesti poliitika.
Isegi meie tüdrukud ei ole nii müüdavad kui nemad, sest nemad müüvad keha, mitte põhimõtteid.
Pjotr Vladimirovits lubas mu selle peale maha lüüa. Eriti piinaval viisil. Naeratades teatasin, et pomm plahvatab siis, kui mind enam interneti ühenduses pole. Niikaua, kui ma interneti ühenduses olen ei juhtu mitte midagi.
Ta hoiatas, et USA vene maffial poleks mingi kunst tappa ka minu hea sõber Ameerikas. Teatasin, et sellelgi pole mõtet, sest kogu inf liigub sõbra serverist ahelat pidi edasi ning lõpplüliks on üks FBI agentidest.
Kui Pjotr küsis umbusklikult, et miks siis inf pole siiani ametlikult välja tulnud, ütlesin, et võibolla tõesti on kogu informatsioon juba FBI-l juba ametlikult teada, aga seda ei anta interpolile lihtsal põhjusel. Eesti poliitikute kohta käiv kompromiteeriv matrejal huvitab ameeriklasi niitide tõmbamisel rohkem, kui ühe prostituudi õnnetu saatus.
Osaliselt kardan, et olen siiski reetur. Võibolla on minu kompraga mõjutatud Riigikogu liidreid pikendama osalust olemaks USA kannupoisteks Iraagis. Aga sedagi veskit võin ju vabaduses sama kompraga teistpidi jahvatama panna. See selleks.
Viitasin Pjotrile, et meie jutuajamine läks otse internetti.
Pjotr mõtles mind hirmutada. Mulle kutsuti tuppa 5 kanti. Ühel käes kohver piinariistade, ampullide ja süstaldega. Ja nõudsid, et tunnistaksin üles oma sõbra aadressi. Palusin sel hetkel Jumalat, et Tom oleks Ameerikas arvuti juures. Nad olid mul juba kallal, kui jõudsin karjatada, et nad vaataks arvuti poole.
Tom helistaski sel hetkel Pjotrile, nõudes “jätke Ege rahule!!!”
Selgitasin Pjotrile, et sõbra ülesandmiselgi pole mõtet, sest arvuti on ju kogu aeg sees ning ahel käivitub, kui arvuti välja lülitatakse.
Ning küsisin, kuidas ta siis nii loll on, et kui ta just ise ennist läks internetti, tegi sama vea uuesti.
Pjotr saatis mehed välja ning käskis mul asjad kokku korjata ja kaduda.
Otsutasin panust tõsta ja nõudsin kogu oma raha tagasimaksmist.
Arvestusega 200 klienti, iga kliendi pealt tonn.
Arvasin, et sellest tuleb võibolla skandaal, kuid üllatus oli suur, kui Pjotr teatas kuidagi väsinult, et teeksin ülekande ära. Olin ju tema raamatupidaja ning pangakoodid on minu käes.
Nii tegingi ülekande summas 200 tuhat 1 krooni ja 86 senti.
Pjotr küsis üllatunult, et ta saab aru, miks 200 tuhat, aga miks veel 1 kroon ja 86 senti?
“Pjotr, ära koonerda. Ma olin siin pool aastat ja võtan iga päeva eest ühe sendi. Rohkem ma enda silmis väärt ei ole”
Ülekande tegin ema kontole. Nii sain vastata küsimusele, milal maksan memme vaeva.
Armas Aimar. Ma kaon nüüd mõneks ajaks üksindusse. Tahaks kuu või paar puhata. Eemal olla kõigest. Ma ei ütle Sulle kuhu lähen, sest võibolla on arvuti jälgimise all. Juhul, kui nad mind otsivad.
Lähen teadmisega, et mind ootab peale mu pere vähemalt üks inimene veel. Ja see oled Sina.
Kuigi mingi naiselik vaist ja inimeste tundmine ütleb mulle, et ehkki Sa oled valmis mind ootama, armastad Sa siiski naist, kellest mulle rääkisid. Kes lobiseb mobiilis ühe kutiga, olles voodis Sinuga. Aga kui ta Sind lihtsalt ära kasutab, pole mõtet ju elu lõpuni loksutada jääda.
Kui ma seda naist tunneksin, siis ütleksin talle näkku, et ta on loll. Pole ju mõtet viia läbi katseid meestega, kui keegi, kes eluaeg armastab, on nii lähedal.
Võibolla saab ta vahepeal aru, et armastava mehega niimoodi ei käituta. Igatahes tee see asi endale selgeks. Ja kui teil asi siiski ei suju, siis tagasi tulles olen ma Sinu.
Muide, kas Sa Pariisis oled käinud? Kusagil juulis võiks minna. Mina maksan.

Sinu Ege