PDA

View Full Version : Matrix-Neo

constrictor
13th April 2005, 11:25
Tundub mingite varasemate kirjade põhjal üks asjalik
tegelane olema.. ..ja saatis täna ka üksjagu uusi numbreid ja
kommentaare tagakambri jaoks.
:cool:

Koger
13th April 2005, 11:28
poste on tal vaid kolm, kuid iseloomustus on küll aukartust äratav...
http://www.cyberlord.at/forum/?id=1218&thread=1598&action=thread

tarbija
13th April 2005, 15:14
Kuidagi jõhker jutt, tema saadetises. Ootaks ja vaataks veits.

ornitoloog
13th April 2005, 15:18
kõhutunne tahaks kisada jälle, et ootaks natuke ja vaataks, millist juttu mees ajama hakkab. 3 postituse pealt on ikka raske mingit hinnangut anda. kontaktid küll, ok see on kõva pluss aga...

kirjeldus tal jah muljetavaldav aga matemaatiliselt... üle 60 naise aastas. nojah ega see võimatu ju ei olegi.

13th April 2005, 15:38
1000 naist jutuna,5 naist kirjana,0 naist olemas!
Vana tuttav lugu!
Kuuldagi ei taha...

tarbija
13th April 2005, 15:44
Muidu tel nr naiste omad. Kontrollisin

yennz
15th April 2005, 21:36
Yo!
"austusest tema surnud venna vastu..." da on po feni botajet, hotja za bazar otvetshajet. Tegu ilmsekt pro ga miljööst. Kahtlemata kasulik siseinfo jaoks. Ei tea; miinus kuuest pluss kuueni on minu hinne miinus kaks i.e. natuke vastu.
Aga siinkohal möistan täielikult, et operatiivne inff on väärt asi ja leket ehk selleks motiveerivat, ette ei näe. Nagu isikline tunne ning keelekastutus ette ütleb, on jospli päike üksvahe ruudulisevõitu olnud ning mees paistab sellest ka õppinud olema.
Väljas pealkijast, kuid mitte teemast: kes mida Rehepapi kohta öelda oskab/tahab?
Mvh: Jens
Tsitaat: "A mozhno tak tchto stulja vetcherom, a dengi utrom? Mozhno, no dengi v perjod."
(Ilf & Petrov "12 tooli" Hüdraulilise pressi ülem, montöör Metshnikov)

constrictor
7th June 2005, 16:25
Seltsimees Matrix-Neo saatis priva ja uuris kuidas suhtuks tema tagakambri kandidatuuri praegune meeskond.

?

-constrict-

Nicolas
7th June 2005, 16:41
Minu paranoiline meel üritab arendada seost Matrixi ja ho-t-do-su-g/tea-dj-a/por-ga-ndip-ea-ga.
Reverse dns lookup paigutab tegelase Soome pealinna.

Ats
7th June 2005, 21:04
Kardan sama, mis Nicolas, et tegemist kunagiste või praeguste kompanjonidega. Liiga tugevalt haiseb prosti vahendamise järele.

Koger
8th June 2005, 09:06
kindel "EI"

ornitoloog
8th June 2005, 09:21
Konkurentide eesmärk on iga hinna eest oma mees siia tahatuppa saada. Väga tahaks loota, et seda veel siin ei ole.
Ma ei oska küll matrix-neod seostada P&T kambaga aga sellist võimalust vähendab kindlasti sisekord, et valime ise kandidaate ja ei reageeri ukselekoputajatele. Selliste palvekirjade esitajad paneksin praegu hoopis musta nimekirja ja erilise kontrolli alla.
Ennemini oleksin nõus sa-d_ul_sepa (väitis p foorumis et teda olla siit bännitud???) bi_ll_yb_oy, op_er_at-iivi (krt ta kah idast, äkki seotud T-ga?) ja a_ut_o kandidatuuri arutama.

constrictor
8th June 2005, 10:24
Nojaa... mina ka otseselt P&T kambaga seostada ei oska. Selles kolmandas foorumis (miski voodifoorum.consumer bla bla ) rääkis ta üsna asjalikku juttu.
Aga see ise enda kaelamäärimine jätab küll veidi kahtlase mulje.
Tõsiselt kahju on sa*d*ul_se-past ja bi_ll-y-bo_yst. Olid üpris asjalikud tegelased :(

martin31
8th June 2005, 10:35
P-ed-runni eesmaärk on iga hinna eest siia nuhk sisse saada. Kunagi kui naistefoorum alustas, siis rääkisime temaga MSN'is pikalt ja mees tunnistas, et see oli tema esimene eesmärk. Saada keegi naist mängiv mees luurama mis nende tagatoas räägitakse.

Koger
8th June 2005, 11:34
written by ornitoloog at 6/8/2005 9:21:52 AM:

... aga sellist võimalust vähendab kindlasti sisekord, et valime ise kandidaate ja ei reageeri ukselekoputajatele.

Mulle on silma jäänud üks värske tegelane, küllaltki hakkaja - teab majadest, toimuvast ja töötajatest...
> "Heaon.69" - Mehel tasuks silma peal hoida, sest mulle tundub väärt mees olema. Kusjuures ise ta ei pressi kuhugile!

don Pohhuliani
8th June 2005, 15:17
Endiselt vastuvõtmise osas eitaval seisukohal. Argumentatsioon ülevalpool teiste meeste postides, ei hakka kordama.

Seksihuviline
8th June 2005, 21:35
Matrix-Neo ... EI, kõik põhjused on juba eespool ära toodud