PDA

View Full Version : threat: kutse seksiklubisse

yennz
12th April 2005, 00:06
Natuke teemast väljas, aga siiski...Zaphod vast tõstab ümber ehk teeb uue, kui aktuaalne juhtub olema,
Asjast: eile laekus mu postkasti jåargmise sisuga mail
:kram" <kram@hot.ee>
Emne: Kutse
Dato: Sun, 10 Apr 2005 17:18:12 +0300 (EEST)

Teile on saabunud kutse liitumaks Sex klubiga.Kutse on saadetud
Toomase(kram)poolt.Liituda saate aadressil:

http://www.hot.ee/sklubi/registration.htm
OK; klikkisin end linki, täitsin kastid ära, vaotasib submiti nuppu, sain vastu lubaduse 24 tunni jooksul parooli omanikuks saada. Tore! Täna: ei mingit kirja koodiga, link surnud. Kuna ei pruugi oma masinat, pole volitatud juureni uurida,pole ka ligipääsu selleks kohandatud softile, nii et palun abi!
Kas keegi on midagi sarnast saanud, halvemal juhul võib tegu olla passwordi õngitsejaga. Ehk olen paranoiat põdev, aga pragmaatikuna olen valis uskuma mida tahes. Humanisti pool jälle vabandab juhul ,kui oli valehäire ja/või tehniline aps.
Kiri tuli aadressilt: <kram@hot.ee>'
aadress ei ole kehtiv.
Tsitaat: Better safe, than sorry. Tõlge: parem rahakapp, kui hale.
Mvh: Jens

12th April 2005, 08:04
:D :D Mina arvan umbes samamoodi,mida väljendab topicu pealkiri selle saidi ja regamise peale!!

Seksihuviline
12th April 2005, 09:53
Selle seksiklubiga on 1 kummaline lugu, mina sain sellise meili:

Teile on saabunud kutse liitumaks Sex klubiga.Kutse on saadetud Jensi(kram)
poolt.Liituda saate aadressil:
http://www.hot.ee/sklubi/registration.htm

Suhtlesin privas Jensiga, kes oma jutu järgi pole mulle seda saatnud ja seejärel ka Toomasega, kes väidab et tema omakorda pole Jensile midagi saatnud ...

Kas ei ole meie foorumisse mitte mõni pahalane roninud, kes siinseid kontaktandmeid mingi kettkirja või hullem veel - viiruse levitamiseks kasutab?

yennz
12th April 2005, 13:22
Yo!
Ongi maddafakka kala masinas. Nojaa, küll õhtul korda panen.
Aga nii ei ole ilus teha. Olen asjade käiguga sügavalt rahulolematu, mida ka oma masina manu jõudes praktiliselt väljendama saan. :circle: :circle: :circle: :circle:

Seksihuviline
12th April 2005, 14:00
Jens, räägi lähemalt, ma oma masinat juba chekkasin, aga midagi ei leidnud ... tõsi küll, minuni jõudnud kirjas viidatud link ei toiminud sel hetkel enam

yennz
12th April 2005, 14:05
keegi on üritanud remote controllerit installida, security watcher lülitab masina välja, kui rünnak tuleb, sõber sama liini peal trackib praegu, näis. Erakordselt ärritav!

12th April 2005, 14:06
Ärge logide mehed sisse kuhu juhtub!!Meil on saidil väga palju arvutiproffe-nemad seletaksid teile asja lähemalt kui lihtne on pahalasel teie aadressiraamatusse tungida ja koopia teha.

Seksihuviline
12th April 2005, 14:31
Ma eeldan siiski, et kui link oli maas ja viskas ette mulle standardse Hoti portaali teate "kodulehekülge ei ole", siis kellegil minu arvutisse midagi installeerida ei õnnestunud ... juhul kui ei olnud tegu Hoti lehekülje koopiaga, mille varjus miski kahtlane tegevus algas

Tulemüüri logid samas mingist kahtlasest liiklusest justkui ei pajata ja spyware otsija ka midagi ei leia ...

Oskab keegi kommenteerida?

Jens, mis softiga Sa selle asja leidsid ja mida vabanemiseks kasutasid?

yennz
12th April 2005, 22:52
laadisin esimese kiiruga Bullguardi drmo alla, masin niru, ei kannata nortonit, skannisin üle two viruses found and deleted jne, uninstallisin bullguardi ja panin masina seisu. Omanik midagi tegi, mida, ei tea. siiani nigu viga pole. Põletasin logi välja, kui koju saan, lasen patsiga poisil asja kseds.
Mvh: Jens