yennz
12th April 2005, 00:06
Natuke teemast väljas, aga siiski...Zaphod vast tõstab ümber ehk teeb uue, kui aktuaalne juhtub olema,
Asjast: eile laekus mu postkasti jåargmise sisuga mail
:kram" <kram@hot.ee>
Emne: Kutse
Dato: Sun, 10 Apr 2005 17:18:12 +0300 (EEST)
Teile on saabunud kutse liitumaks Sex klubiga.Kutse on saadetud
Toomase(kram)poolt.Liituda saate aadressil:
http://www.hot.ee/sklubi/registration.htm
OK; klikkisin end linki, täitsin kastid ära, vaotasib submiti nuppu, sain vastu lubaduse 24 tunni jooksul parooli omanikuks saada. Tore! Täna: ei mingit kirja koodiga, link surnud. Kuna ei pruugi oma masinat, pole volitatud juureni uurida,pole ka ligipääsu selleks kohandatud softile, nii et palun abi!
Kas keegi on midagi sarnast saanud, halvemal juhul võib tegu olla passwordi õngitsejaga. Ehk olen paranoiat põdev, aga pragmaatikuna olen valis uskuma mida tahes. Humanisti pool jälle vabandab juhul ,kui oli valehäire ja/või tehniline aps.
Kiri tuli aadressilt: <kram@hot.ee>'
aadress ei ole kehtiv.
Tsitaat: Better safe, than sorry. Tõlge: parem rahakapp, kui hale.
Mvh: Jens
Asjast: eile laekus mu postkasti jåargmise sisuga mail
:kram" <kram@hot.ee>
Emne: Kutse
Dato: Sun, 10 Apr 2005 17:18:12 +0300 (EEST)
Teile on saabunud kutse liitumaks Sex klubiga.Kutse on saadetud
Toomase(kram)poolt.Liituda saate aadressil:
http://www.hot.ee/sklubi/registration.htm
OK; klikkisin end linki, täitsin kastid ära, vaotasib submiti nuppu, sain vastu lubaduse 24 tunni jooksul parooli omanikuks saada. Tore! Täna: ei mingit kirja koodiga, link surnud. Kuna ei pruugi oma masinat, pole volitatud juureni uurida,pole ka ligipääsu selleks kohandatud softile, nii et palun abi!
Kas keegi on midagi sarnast saanud, halvemal juhul võib tegu olla passwordi õngitsejaga. Ehk olen paranoiat põdev, aga pragmaatikuna olen valis uskuma mida tahes. Humanisti pool jälle vabandab juhul ,kui oli valehäire ja/või tehniline aps.
Kiri tuli aadressilt: <kram@hot.ee>'
aadress ei ole kehtiv.
Tsitaat: Better safe, than sorry. Tõlge: parem rahakapp, kui hale.
Mvh: Jens