PDA

View Full Version : www.********.com

Tantrist
30th March 2005, 14:44
Tere!

Leidsin vene tüdrukute saidi www.********.com Päris kenad ja pandavad. Aga hinnad on millegipärast eurodes. Kui ikka sada eurot, 1500 krooni küsitakse, siis võtaks parem kolm viiesajast.

tysetyyp
30th March 2005, 16:38
Päris huvitav sait jah, sellest siin varemgi juttu olnud, kuid asjalikku infi sealsete naiste pole seni leidnud. Lasin täna huvi pärast kõigi tibide telefoninumbrid otsingust läbi, kuid leidsin ainult ühe postituse, Melina nimelise näitsiku kohta(+372 58111853). Paraku asub see tagakambris, kuhu ma ligi ei pääse :( Pealkirjaks igatahes "väike hoiatus". Huvitav oleks teada, milles asi? Kas tegemist on järjekordse "kohvineiu", või mingi muu sarnase nähtusega? :confused:

Ats
31st March 2005, 09:24
Lihtsalt sealsamas lehel üks soomlane kunagi ammu kommenteeris, et plika käed on süstlajälgedest kirjud. Et ilmselt tegu süstiva narkariga.

PEET
6th April 2005, 02:18
:freu:

Ats
6th April 2005, 11:10
To ********//
Ära võta suud liiga täis, kui sul enesel asjast infi napib. Point selles, et see melina kuulutab ka soome sihteeriopistos ja seal on teda kommenteeritud ja narkariks tembeldatud. Kui minu antud infis oli kirjas, millest see väike hoiatus tagakambris tingitud oli, siis sina seadsid kogu infi kahtluse alla ja mõni taat lendabki siit selle narkari selga, kuna sina ta nii kenasti kaitse alla võtsid ja puhtaks pesid. See aga kus lehel inff oli on ju jumalast teisejärguline.Tegelikult ei mõista ka mina, miks see inf pidi tagakambris olema, ilmselt algusaja näpukas, sest haiged ja narkarid peaks ikka avalikult ilmutama.

6th April 2005, 11:28
Hot Dosug on tegelikult müügis,Mart!
Kommentaarid oleks liigsed!

PEET
6th April 2005, 13:59

PEET
6th April 2005, 14:00

don Pohhuliani
6th April 2005, 14:20
ou-ou-ou! keegi siin väga äksi täis ja kuraasikas!

No oleme ausad, kui vaadata teemakskujunenud Melina pilte sihteeriopistos, siis peaks ikka silmavalgusest päris ilma jäänud olema, et mitte näha seda nõelapatja küünarvarrel. Ja selle eest veel 100 euri?

Kui kellegi eluisu ikka nii otsas on, siis saab ka odavamalt surra - Türisalu pangalt alla või pael kaela või misiganes. Isegi bensiiniga endale tule otsa panemine tuleb odavam (vaatamata kütusehindade drakoonilisele tõusule Rotterdami sadamas).

Ja niisama läbustamine pole just ka teretulnud. Millest siis "eelnev jutt, millest oli juttu" käis? Kas mitte just sellest, et mõttetult kallid litsid ja muud inffi polegi, kui see, et sihteeriopistos hoiatati? Millega sinu, kallis ********, kommentaarid siis sisulisest küljest hiilgasid, et siin laiama kipud?

Tramaivõi, tahaks öelda sellise asja peale.

Koger
6th April 2005, 14:25
ma olen ka hämmingus, mismõttega sa (********) kaitsed litsist/narkarit, kes su lehel end kuulutab?!?

Maag
6th April 2005, 14:37
No kui nüüd võtta puht kirjutatud tekstidest lähtuvalt, siis esiteks Tantrist rääkis "********" lehest ja siis mart45 kommenteeris, et "Lihtsalt SEALSAMAS lehel üks soomlane kunagi ammu kommenteeris, et plika käed on süstlajälgedest kirjud. Et ilmselt tegu süstiva narkariga." jne, seega kui sellel lehel ei saa kommenteerida, mida väidab ******** ja pärast mart45 räägib juba "sihteeriopisto" lehest, siis on ju vasturääkivused ja natukene kuraasi ei tee ju paha :-p
Puht isiklik arvamus ja ei kaitse kumbagi poolt...

Ats
6th April 2005, 15:33
Sorry. Tõesti minu viga, et algul ei viitsinud TÄPSELT vaadata, mis lehelt inf pärit. Mäletasin, et Hardi kunagi kirjutas sellest piigast kui narkarist ja selle infi ma laiale ringile edastasin. Allikas polnud täpselt meeles, kuid sisuliselt ei oma see ka tähtsust. Tähtis oli info, et plika narkar on ja see sai adekvaatselt edastatud. Ainus õppetund, ära ürita enam ligemisi aidata, ehk nagu kadunud ema armastas öelda - teed teisele head, saad ise sitta vastu pead!