View Full Version : Üks asi!
Värk selline,et mul on üle 5 giga muusikat ja tahan oma arvutist sellest lahti sada.Ära kah kahju kustutada.Hea oleks ,kui Nicolas paneks FTP-sse miski kausta üles,et saaks need sinna saata.
constrictor
28th March 2005, 20:47
hull inimene. 5G on isegi FTP serveris juba arvestatav
ruum.. ..kõige kavalam oleks näiteks DVD peale võtta...
:cool:
Nicolas
29th March 2005, 01:15
Ma viibin hetkel Aachenis, Saksamaal. Panen kausta serverisse , aga ma ei kujuta ette, kuidas sa oled suudeline siirdama 5G infit oma kaustasse.
martin31
29th March 2005, 12:10
Äkki saad nimekirja kuhugi üles panna lauludest, või albumitest, mis sul olemas on?
Oi,se nimekiri oleks kohutavalt pikk-laule on igast masti-põhiliselt aegade hitid..Vaatasin üle,millest lahti tahaks saada-seda on 8 Giga.Lugusid pea kõikides zanrites.Mõtlen,kuda parem oleks...Endale kah hoida ei taha,annaks heameelega kasvõi koopiad.Lugusid on alates John Lennonist,lõpetades Shakiraga.
Ats
29th March 2005, 17:46
Aga ma ka asjast huvitet. Sul on kindlasti sellised meie noorusaja hitid ka olemas, mis nina tatiseks kisuvad. Olen ise kaevanud netist ja paar plaati teinud, kuid sant on ju otsida, kui ei tea mida otsida. Kui mingi list oleks ees, siis kohe jagad, et see on hea ja seda tahan.
Püüan siia mingi nimekirja kopida.
Nimekirja kopida ei anna,aga sellised pundid oleks näituseks
Abba
Bob Dylan
Bon Jovi
Bonnie Tyler
Bruce Springsteen
Bryan Adams
Cris DeBurgh
David Bowie
Diderre
Dire Straits
Era
Flower-Power
Genesis
Jean -Michel-jARRE
Johnny Cach
M.Oldfield
Ny MaPPE
Red Hot Chillipeppers
Rolling Stones
Shania Twain
Rammstein
jne,jne,jne,jne....
Rohkem ei viitsi lugeda.
martin31
29th March 2005, 18:26
Perdunn, ava DOS'i prompt, mine sinna kataloogi kus sul muusika on ja kirjuta selline käsurida (ilmselt on nad sul mp3'ed): dir *.mp3 /b >Nimekiri.txt See tekitab folderisse tekstifaili (Nimekiri.txt), kus kõik su laulukesed kirjas.
Selgita nüüd lähemalt,Martin!Avasin Dos-i,seal Documents and settings-kuda ma sinna muusika kausta nüüd saan?Ple kunagi seda proovinud teha.Tee puust ja punaseks lollile ette!
martin31
29th March 2005, 19:29
Käsklus kaustast kausta liikumiseks on cd (change direction) Oletame, et oled kaustas C:Documents and settings ja muusika paikneb C:Muusika failid siis sinna saamiseks kirjutad cd C: (vaata et kaldkriips oleks just seda pidi) vajutad Enter nüüd oled ülemfolderis, kursor peaks tiksuma märgi C: taga siis kirjutad cd C:Muusika failid seal olles sisestad eelmises postituses kirjeldatud käsurea. Krt postitades kaovad kaldkriipsud ära kaldkriips on Alt Gr ja + ? klahvi kombinatsiooniga ja peale koolonit.
Perse kui keeruline-kudagi ei tule välja! :angrylook: :angrylook:
Koger
30th March 2005, 07:28
saab ka veel lihtsamalt. Tõsta kõik oma lood Winamp`i, PLAYLIST editori akna alumises servas oleva nuppu "misc" -> "sort" pane lood nimejärgi paika.
Edasi uuesti "Misc" nuppule, järgnevast valikust jällegi "Misc" ja siis "generate HTML playlist"
Seda viimast nuppuvajutussüsteemi säästab kiirkäsklus (Ctrl+Alt+G).
Loodan, et oli abi.
Vot nüüd on arusaadav,proovin Winampiga ära teha!
Täpsemalt siis..[/color:1]
www.hot.ee/nagistaja/Musa.htm (http://www.hot.ee/nagistaja/Musa.htm)
Ja see pole veel köik,peab veel arvutis kapaitama!Umbes 1/3 on veel-vaatasin järgi,krt kui isegi mitte 1/2
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.