View Full Version : Elutarkus
iqzero
5th March 2005, 22:02
http://www.zone.ee/iqzero/Elutarkus.doc
kellel huvi lugege, voibolla aitab ka
:)
Dick
6th March 2005, 01:26
Ja hea tava kohaselt viitaks nüüd ka algsetele allikatele? Kaldun kahtlema, kas see su enda kirjatöö on :rolleyes:
Zimi
6th March 2005, 07:31
to Dick..
..keegi keela Sul kahelda ka oma päritolus/images/smilies/32.gif
mis Sa virised..kes autor, kes autor :confused:
mis vahet sel on..hullult hea artikkel, ma lugesin ja lugesin ja jätsin vahepeal pooleli kuid kogu tahtejõudu kokku võttes lugesin siiski lõpuni ja pean tunnistama, et vahepeal ei saand aru kas igzero on naine või mees :rolleyes:
no mu arust ikka väga hea artikkel/images/smilies/37.gif
olen lahkusest nõus igzerole kohe hästi pika pai tegema, ja päris siiralt/images/smilies/34.gif
rohkem meile siia selliseid
iqzero
6th March 2005, 10:41
geschrieben von Dick am 3/6/2005 um 1:26:42 AM:
Ja hea tava kohaselt viitaks nüüd ka algsetele allikatele? Kaldun kahtlema, kas see su enda kirjatöö on :rolleyes:
Ei see pole mu enda kirjat88, yks s6ber saatis, ja pole huvi ka tundnud kes selle kirjutas. minu arust oli ka hea artikkel. (y)
Dick
6th March 2005, 16:49
Zimi, enne kui kohe plärtsuma hakata, võiks ka selle peale tulla, et mõni võib olla huvitatud sellise autori võimalikest ülejäänud kirjatöödest...
Inimestel on vist viimasel ajal mingi tõsine vaevus... kohe üritatakse kõike kõige sitemas valguses näha :confused:
Ärgem nüüd tülli mingem ,sõbrad!Zimi,za nii kuri täna?? :rolleyes: :rolleyes:
kriska
6th March 2005, 18:51
See tekst on pärit Eesti Lesbiliidu kodulehelt ja selle on kirja pannud liidu esinaine. Punkt.
Zimi
6th March 2005, 18:52
To Dick,
sorry, palun andeks-olen süüdi, ei tahtnud paha olla/images/smilies/02.gif
Tõeliselt hea ja tark õpetus naistele ja miks mitte ka meestele!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.