View Full Version : IQ test
Koger
20th January 2005, 15:06
Nii mõnigi kord on siin foorumis vaieldud üksteise mõistuse puudulikkuse üle. Ennem kui tuled kellegi kallale häält tõstma ja näpuga vibutama, testi oma arukust ja teinekord oleks siis võibolla targem mokk maas hoida...
http://www.iqtest.dk/main.swf
Loco
20th January 2005, 15:34
nu kas keegi avaliksutab ka enda IQ?
mul tuli 111
ja see aeg mis seal on seda on päris palju kuigi mul kulus aind selleks mingi 18 minutit :D
Loco
21st January 2005, 00:40
Nii ma siis leidsin mõned küismused mis on ka omamoodi IQ test kuna neid on 3 siis ei mingeid punkte ega midagi aga lihtsalt head küsimused :D
Ma nagu praegu vasuteid ei pane aga vastake praegu küsimustele ja hiljem saab ka õiged vastused :)
IQ-test
Siin on üks huvitav IQ test, kus küsimused tunduvad lihtsad, aga neile on väga kerge valesti vastata.
NB! Küsimustele tuleb vastata kiiresti(aga eks ise teate kas vastate kiiresti või siis mõtlete kaua kaua)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küsimused:
1. Sa osaled jooksuvõistlusel ja möödud jooksjast, kes on teisel kohal. Mis kohal sa nüüd oled?
2. Sa osaled jooksuvõistlusel ja Sa möödud viimasest jooksjast - missugusel kohal oled nüüd?
3. Mari isal on viis tütart:
1. Chacha
2. Cheche
3. Chichi
4. Chocho
5. ????
poison
21st January 2005, 10:37
Seekord üritasin riistal mitte lasta kaasa mõtelda:)
1.esimesel
2.eelviimane
3.Chucho
Loco
21st January 2005, 10:41
kõik on valed vastused ;)
ornitoloog
21st January 2005, 10:48
1. teine
2. viimasest saab mööduda ainult ringiga - esimene järelikult!
3. Mari muidugi :)
Loco
21st January 2005, 10:51
jah sinul need vastused on õiged aga seda teist saab võtta ka niipidi, et kuidas saad sa mööduda inimesest, kes on viimasel kohal? Kui sa olid tema taga, ei saa tema ju viimane olla.
aga sinu variant on ka õige, nii et nyyd on siis vastused olemas ;)
Hups
21st January 2005, 15:00
5 om ju Mari ise
Loco
21st January 2005, 17:11
niii ta on jah, et see 5 on mari ise :D
noh, see jooksjaga lugu ei anna yhest vastust .. nimelt ei pea ma _esimene_ olema, kes sellest _viimasest_ mööda jookseb, ta v6ib olla ringiga juba mitme käest sisse saanud ..
Loco
22nd January 2005, 05:24
okok selles sul ka õigus
Hups
22nd January 2005, 11:53
Ma arvan, et siin om küsitud üheselt, mitte mingite muude aga-dega, et kas om ringiga pähe tetud vä ei, pealegi, ei loe ka see, kui om keegi ringiga viimasest möödunud, sest kui esimene lõpetab, siis viimasel ju ikke veel vaja ring juurde teha, küsimus siiski üheselt mõistetav, kui sa möödud VIIMASEST
Loco
23rd January 2005, 02:35
nu jah võib ka nii olla aga ikkagi minu arust on seda võimalik võta mitut erinevat moodi :)
Hups
23rd January 2005, 03:01
Siis ei saa ju sellist vastust, et ühel om õigus, nägin seda ka internetis, seal ei olnud variante pakutud. Sest viimane jääb siiski viimaseks, seal pole ju vahet, kas esimene on talle ringi peale teinud vä mitte
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.