PDA

View Full Version : panemind.ee

Eraisik
16th January 2005, 13:16
www.panemind.ee

midagist eestimaist

tarbija
14th April 2005, 16:19
Kas siis nii mõtetu, et kellegil pole midagi öelda? :freu:

Nicolas
14th April 2005, 17:17
Registreerusin, sain kasutajanime ja parooli ja edasi ei saanud. Näidab ainult oma kasutajaandmeid. Üritasin saata abipalve, aga kuskile ei saa? Kas mozillat ei tohi kasutada? Mujal probleeme ei ole olnd.

14th April 2005, 17:33
geschrieben von Nicolas am 4/14/2005 um 5:17:42 PM:

Registreerusin, sain kasutajanime ja parooli ja edasi ei saanud. Näidab ainult oma kasutajaandmeid. Üritasin saata abipalve, aga kuskile ei saa? Kas mozillat ei tohi kasutada? Mujal probleeme ei ole olnd.

Oled Sa Nicolas nüüd väga önnetu.........

:-p

don Pohhuliani
14th April 2005, 17:34
üritasin regada, aga seal keegi "adninistratsioon" jälgib, et sinu pilt ei oleks fake. Sain eitava vastuse oma avatariga regamise katsele, kuigi olen enam kui kindel, et minu avatar on tõele lähemal, kui 60% sealsete kasutajate pildid.

Sait ise jättis mulje, et peamine kontingent on varapuberteedis poosetajad (venelastel on umbes samasse auku amur.ee). Nii et nalja saab seal kindlasti ohtralt, aga asja saab ilmselt enne uno.ee-st kui sealt.

Miskipärast arvan, et mitte kedagi uut sealt küll ei leia. Nad kõik on juba rate.ee-s ja flirdis meid ootamas.

No offence!

14th April 2005, 17:40
Seal on mingi "kala" ta ei lase kedagi reg. tehnilised jamad vist, ma ka hetkel üritasin, aga.............

14th April 2005, 17:43
Ise ma sinna sisse ka ei saanud,mis eeldab,et siinset rahvast sinna ei soovita,või on tehnilised probled-aga no sorry kui neil sellised jamad rohkem kui kuu aega on-siis ma küll ei tea....Ja üleüldse see panemind.ee tundub üks poosetajate sait olevat!Tegijaid sealt küll otsida ei tasu!

14th April 2005, 17:49
geschrieben von Perdonato am 4/14/2005 um 5:43:34 PM:

Ise ma sinna sisse ka ei saanud,mis eeldab,et siinset rahvast sinna ei soovita,või on tehnilised probled-aga no sorry kui neil sellised jamad rohkem kui kuu aega on-siis ma küll ei tea....Ja üleüldse see panemind.ee tundub üks poosetajate sait olevat!Tegijaid sealt küll otsida ei tasu!

Aga, kui saad sinna sisse, viska pilk mansikka Profiilile,
ei tea, kui tõetruu ta nüüd on, aga.........

:freu:

Nicolas
14th April 2005, 21:30
geschrieben von Teadja am 4/14/2005 um 5:33:26 PM:

Ei, ma olen lausa paanikas.

14th April 2005, 22:25
geschrieben von Nicolas am 4/14/2005 um 9:30:33 PM:

geschrieben von Teadja am 4/14/2005 um 5:33:26 PM:

Ei, ma olen lausa paanikas.

;)

Ära ole, see ei ole seda väärt, et paanikas olla!

tarbija
16th April 2005, 06:43
geschrieben von Teadja am 4/14/2005 um 5:49:07 PM:

geschrieben von Perdonato am 4/14/2005 um 5:43:34 PM:

Aga, kui saad sinna sisse, viska pilk mansikka Profiilile,
ei tea, kui tõetruu ta nüüd on, aga.........

Mis selle mansikkaga on? Minu arvamus, et roogiks kyll.

:freu:

:D :D

sadulsepp
16th April 2005, 07:41
njah,
paljud lingid viivad enda proofiili peale.
Küllap pole ma millestki õieti aru saanud.