PDA

View Full Version : kuidas jamadest väljuda puhta nahaga

John Bull
13th January 2005, 09:39
Nüüd võiks kõik kõvad kepivennad siin avaladada oma saladuse, kuidas siiski jamadest puhta nahaga pääseda! Jamasid võib olla mitmeid, nt. otsene vahelejäämine kõrvalhüppel, suguhaigused, kondoomid rinnataskus, huulepulga jäljed pluusikrael jne.
Ma mäletan üht lugu, kui sõpradega koos ühe tuttava naist põrutasime. Naine aga kaineks saades ja suures ahastuses rääkis kodus oma mehele kõik ära... Paari päeva pärast tuleb mees koju ja see pandav koos oma mehega istuvad suures toas koos tema kaasaga laua taga ladudes kõik lauale, et näed, millega su mees hakkama sai!!! Ja mis tegi sõber mul? Rääkis kohe peast legendi, et tead ju naine küll neid minu pidusid, ma ju jään kohe sigalakkutäis ja üldse ma ei mäleta seda naist sealt peolt! Ja sa ju tead, et kui ma täis olen, mul ei tõusegi ja üldse tuli see naine ise sinna peole ja hakkas seelikut keerutama! Lõpuks jäigi eit ise süüdi nii, et pidi silmad maas sealt tuult tõmbama! Seega esimene vabandus - mälukas! :D :D :D

ornitoloog
13th January 2005, 10:04
hea lugu :)
aga pakun, et nagu teistelgi spetsiifilistel teemadel, ei saa enamus relvavendi sel teemal siin kahjuks sõna võtta, sest kodupolitsei ei maga /images/smilies/12.gif - ainult ootab ja luurab, et kusagil teemas midagi tuttavat leida millega vahele võtta....
Aga pajatada oleks muidugi palju, sest ka vahelejäämisi on olnud palju ja vabandusi kah sinna lausa üks ühele ;)

Koger
13th January 2005, 10:07
teine suur pluss on ustavad sõbrad. keda ka su naine tunneb hästi.
Suuri apse pole ma endale lubanud, kuid siiski on juhtunud paar väiksemat. Siis kui veel Club Hollywood kuum koht oli (enne parlamendi tulekut) siis sai ikka vindise peaga sealt naisi sebitud enne seksodroomile minekut. Kuna seal tiirles aga pidevalt ringi üks fotomees, kes kõikvõimalikke ilusaid naisi pildistas. Mina aga jäin sõna otseses mõttes ühele pildile ühe kaunitariga ja veel suudeldes. Selle pildi aga avastas õigepea uno kodukalt ka mu naise sõbranna. Hiljem siis sõbrad kokku ja andsime aru, mis naine, miks ja kus...
tulin väga puhtalt välja.
Mõned intsidendid on veel aga need jäägu siia panematta. Kodupolitsei luurab.

trompet
13th January 2005, 10:15
Sellest nn kodupolitseist ei saa ma aru. Mida ta siis luurab ja mida leida loodab.Ja kui on vahele jäädud, mis see siis politseile annab. Võidurõõmu ? Et,jäid mulle vahele, vaata nüüd ette.Mida ette vaadata?Luuramine ja nuhkimine on loogikavastane, endale jääb sitt enesetunne. Masokalduvustega
naised?

ornitoloog
13th January 2005, 10:26
vaat Trompet, asi on selles, et kui minu naine saab teada, et mina olengi siin foorumis kasutajanimega ornitoloog, kes selliseid asju pajatab oma tegemistest ja kogemustest, siis ainus lahendus asjale on momentaalne lahutus. "Vaata nüüd ette" enam sellises situatsioonis ei toimi.
Seda ma aga kindlasti ei taha - mul on korralik naine, lapsed, kodu jne. Ka enamiku tuttavate, sõprade jne arvates olen ma korralik pereisa jne nagu enamik siinsetest :-p
Kodupolitsei võib siia sattuda väga juhuslikult ja kui on kellegi jutust välja lugeda fakte-väljendeid-kilde-juhtumisi, mis tulevad tuttavad ette, võivad tekkida seosed ja sügavam huvi detektiivitöö järgi mõne kasutajanime suhtes.
Esmaseks abinõuks ongi vältida selliste juhtumite kirjeldamist, mida ka kodupolitsei teab. Või veel hullem - ainult tema ja sina teategi. Ja absurdsed-naljakad-erakordsed vabandused sinna kategooriasse kindlasti käivad.
See ei tähenda aga, et poissmehed või muud toredad kepimehed, kel vahelejäämist karta pole oma pajatusi ei võiks avaldada!

Koger
13th January 2005, 10:29
ornitoloog vastas väga täpselt.
Minulgi kaotada kodus rohkem, kui siit foorumist võita. nii et igasugu üksikasjad ka kirjapilti ei kannata. parem karta kui kahetseda.

trompet
13th January 2005, 10:36
Kui naine armastab, siis ta mingi kirjatüki pärast nüüd küll minema ei lähe, või läheb?
Kas teie läheksite, kui kuskil naistefoorumis olete avastanud oma naise söekat osavõttu ja memuaare?

John Bull
13th January 2005, 10:43
kõige hullem on asi vist kui oled mingi haiguse peale korjanud! Vot proovi siis puhtaks poisiks jääda! Abiks siiski, et naine kodus ligi ei kipuks võib öelda, et näed kurk valutab ja uha aga küüslauku ja sibulat sisse. Muidugi kui naisel ka kurk haige võib seisuks kippuda! :eek:

Koger
13th January 2005, 10:44
to trompet
vastav teema räägibki ju vahelejäämisest ja sellest väljatulemisest. oota ja vaata, kuidas siin teema edasi hargneb ja uusi situatsioone kirjeldatakse...
selge see, et igasugune vahelejäämine (kasvõi foorumi kirjutistega) vähendab või muudab üldse oletamtuks usalduse minu või ka kokkuvõttes üksteise vastu.
Ega loll mees ei saagi kõrvale panna, kuna jääks arvatavasti valega või vabandusega kohe vahele. Targad mehed pettavad ja seda vägagi oskuslikult. usu mind. Nii mõnigi meist Spermatosaurustest siin foorumis on kodus Inglikese staatuses. Ja sellega ei maksa riskida... :)

ornitoloog
13th January 2005, 10:45
to Trompet:
oleneb täiesti minu kirjatükist, kas läheb. Ja tema memuaaridest, kas ise lähen. Kõik on suhteline.

John Bull
13th January 2005, 10:50
kuulge, te panete teemast päris mööda! nii võiksite iga topicu arendusse oma kommentaariks lisada, et olen küll kõva tegija siin aga ma ei saa seda siin kõva häälega rääkida järsku saan kodust kinga! Ärge sellist juttu enam siia ajama tulge!

Või tahate nii jamadest puhtalt väljuda, et siin eriti personaalselt sõna ei võta vaid kiibitsete niisama? Ka õige lähenemine mu arust :freu:

Koger
13th January 2005, 10:59
ei kiibitse, vastasin ka teemale. ;) piilu ülevaltpoolt. :)

Hardone
13th January 2005, 11:14
Nuu vot oli selline juhus, et naine pikemal välisreisil ja endal teadagi - Kämbla Kati väsinud... Läksin abi otsima ja ohsa jeerum - ots tilgub! Ja naine 3 päeva pärast tagasi! See oli veel nõuka aja lõpus - rubla veel maksis. Kamraadi soovitusel pöördusin konkreetse arsti juurde, shampus, kommid jmt. - ja siis kähku apteeki. Sain mingi hirmkalli rohu - mõned pillid. Naisele helistasin ja teatasin, et vaja kähku endal töösõitu minna ja näeme nädala pärast. Selleks ajaks oli tööriist remonditud ja sai nigu hakkama. Aga süda puperdas pisut küll. Nii et - sellistel juhtudel - Komandeering. Kah võimalus - või kuidas?/images/smilies/64.gif

ornitoloog
13th January 2005, 11:25
Õige kriitika, icebull. Parandan kohe oma vea ja pajatan ühe loo, mis juhtus hea tuttavaga.
Sel oli naine kusagil ära ja kutsus mingi suvalise linnu omale koju. Hommikul vara läks lind minema ja kui poiss hakkas ennast tööle sättima, leidis ta libu päris kallid kullast kõrvarõngad vannitoast. Pani need omale taskusse ja läks tööle. Päeval heliseb aga telefon - tige naine, kes koju tulnud. Just olevat käinud ukse taga mingi tibi, kes oli küll kõvasti vabandanud kuid nõudnud mingeid kõrvarõngaid väites, et oli öösel siin olnud. Vannitoas olevat ta need ära võtnud ja kirjeldanud täpselt ka väikest peeglilauda, kuhu pani. Naine oli ta igatahes ukse taha ootama pannud ja vannitoa igaks juhuks üle vaadanud, seejärel libu ukse tagant minema kihutanud. Ja nüüd ootavat selgitust asjale.
Poiss ütles, et pole praegu aega, hiljem räägime. Ja mõtles lahenduse välja. Helistas ülakorruse naabrimehele, kes natukese aja pärast läks vabandades alla, et ta tüdruksõberil olla piinlik, et ajas korrused segamini alguses kui tuli oma kõrvarõngastele järgi. Naine küll imestas, et aga kuidas ta siis teadis, mihuke peeglilaud mul on - naabrimees selle peale, et aga mul on just samasugune. Poiss tegi naabrimehele pärast pudeli viina ja ise naeravad koos naisega siiamaani seda lugu kui seltskonnas jutuks jälle tuleb. Ja naine sai järgmiseks sünnipäevaks omale ilusad kullast kõrvarõngad :-p

John Bull
13th January 2005, 12:34
ma siin kunagi ühes teises topicus pajatasin, kuidas mul restoranis rahapaun käest pudenes nii, et kõik kaardid sealt kaares lendasid ja üks visiitkaart, millel kujutletu ei pääseks Kultuuriministeeriumi erootilkakomisjonist kohe kindlasti läbi oli kõige pealmine. Loost pääsesin tookord sedasi, et hakkasin valjuhäälselt omi sõpru parastama, et näed meil selline komme poistega, et aeg-ajalt sokutame üksteisele igasugu võõrast kama tsakutesse jne. Krt, näed seekord pandi mulle selline kaart, et pärast oleks hea naerda!
Sõpru pole küll hea süüdistada aga seekord päästis see mu naha! Aga mudu oleks vist saanud nahanööpi!