View Full Version : Tsirkus Maajas
uss
31st December 2004, 19:41
http://www.maaja.ee/foorum/read.php?1,130330
trompet
31st December 2004, 20:08
See on ainult jäämäe veepealne osa...irw.
Naised omakestis on hulga huvitavam kuulata, kõik vändad ja poldid võetakse arutusele, parameetrid ja nurgakraadid, pluss veel naabrimehe koera omad.
Olen tähele pannud, et riist mis läheb otsast peeneks, nn kuusepuu, ei ole eriti naiste seas inn... kellel selline, mehed, kasutage veel praegust jõulu- ja näärikuuskede hooaega.
MoonaLiisa
4th January 2005, 23:09
täitsa 6ige..hea nali naersin tykk aega
Koger
5th January 2005, 06:50
usun, et mõned mehed esinevad seal naiste nime all ja jagavad oma kontakte... :)
ega mehed siis lollid ei ole...
Oijahhh ... see Maaja foorum. Kõik meesproste kiitnud teated oli seal meeste endi poolt kirjutatud. Mõtle, saad keppi ja selle eest on õigus raha kah veel küsida ! ;))
Kusjuures mõni blondiin võib isegi õnge minna. ;)
Reena3
6th February 2005, 14:51
See Maaja foorum ... nu jah ...
seal on kari nürimeelseid ja lolle koos.
Nedele asjade selgeks tegemiseks peab küll vist hiina keele selgeks saama.
Sa oskad Reena ikka naelapea pihta panna!!
Reena3
6th February 2005, 20:21
Kogemused räägivad ...
sealt saadud õppetund ... Lolliga pole mõtet vaielda, ta tõmbab su vestluseloma tasemele ja lõpuks lööb kogemusega!
Tegelt kehtib see reegei igasuguse asja koht:P
manja
11th May 2005, 15:32
kõik laidavad aga ikka piiluvad mis seal Maajas toimub:D
söövad ja salgavad endal põsed punnis :freu:
Ma kirjutasin sulle eelmises teemas igavese ilusa oopuse, aga läks kõige liha teed koos teemaga. Kahju kohe, et sa ei saanud minu nõuandeid lugeda, aga mis teha. Elu on karm kuid õiglane.
manja
11th May 2005, 15:38
oi kui kahju
aga- jõudu kõigile suguelu suurkujudele ja mis peamine- väike huumor ei tee kunagi paha :D :D
elufend
12th May 2005, 14:16
Maajavärgist veel niipalju , et sealolevad kuulutused on pooled täielik jamps - kaldun arvama , et Maaja toimetajate endipoolt pandud , et ligi tõmmata rohkem lugejaskonda.
Olen päris paljudele kirjutanud ja helistanud , kuid tabavuseks võin nimetada 0,5% /images/smilies/56.gif
billyboy
12th May 2005, 14:24
väga õige märkus olen ka mõned korrad ikka proovind aga tulemus täielik null alati olnud. suht mõttetu kohtu minujaoks juba. krt neid teab pärast mõtlevadki omale kuulutiusi välja :D
manja
12th May 2005, 14:37
aga külastage jutukat :rolleyes:
kman33
12th May 2005, 17:30
Kas Maaja jutukas on asine?
Aastaid tagasi kippus väga teismeliste punt seal ilma tegema ja rohkem oma fantaasiaid välja elama.
On siis hetkel olukord muutunud?
Seksihuviline
12th May 2005, 17:34
Maaja jutukas kui informatiivne nimi võtta ja sees istuda, siis ikka näkkab midagi ...
Kui õhtul arvutiga pikalt tööd pean tegema, siis panen mIRCiga Flirdi ja Elutoa jooksma ning kui keegi tuleb pakkuma ennast, siis suhtlen ...
Ise kedagi ära sebida üritada on küll ajaraisk seal ...
manja
16th May 2005, 12:07
niipalju kui kursis olen, siis seal ilma ei pidavat jääma :-p
manja
16th May 2005, 14:45
loomulikult- kuidas sa ikka võõrast ja tundmatut kiidad :D :-p :freu:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.