PDA

View Full Version : Pärnus nn omal käel töötavad tydrukud

nicky
14th December 2004, 17:34
Oskab keegi mingeid kontakte vms pakkuda?Soovitada kedagi? Avastasin ,et minu lemmik maja on kinni pandud:(

iqzero
28th January 2005, 17:51
eee. voodi.ee-st kunagi sain mingi nr. ja libudel oli oma pleiss ka olemas kuiguii viisime nad sobra juurde. aadress oli minu teada mai 35-47. Tuli 3 tk, 1 oli vanem 2 olid noored. Tahtsid vist 600 tunni eest.Aga lopuks olid nad tykk aega ikka meie juures, oma kolm tundi vist, ja 2raminnes votsid potilille ka kaasa.
Igatahes kui otsida leiaksin nr ka. linnud konelesid idanaabri keeles. Tundem2rkidest niipalju et 1 oli peenike brynett kellel oli p6se peal mingi arm. teine oli lyhike blond kellel hiigelsuur udar ette kasvatatud ja kolmas oli siuke neljakympine.Igatahes suht motetu kogemus.v2hemalt selle brynetiga...

Ja mine kysi taksojuhtide k2est. J2rva tn peaks j2lle t88tama. ja t88stuse t2naval linavabriku juures oli ka kunagi midagi...

PS:vabandust tapiliste tahtede parast.Uk-s olen.

urky76
29th January 2005, 10:38
Käisin mõlemad majad jäbi pärnus,suht mõttetu valik ja hind oli 900kr panin küll ühte aga suht alb kogemus!!

iqzero
29th January 2005, 13:17
ma siin 88sel motlesin elu yle ja leidsin veel et p2rnus Niidupargis olevast yhikast voib libusid saada. Soida ohtul autoga maja juurde lase signaali korraks ja siis tuleb rahvast akende peale, siis teed oma valiku ja olemas. Raha nad ei taha aga jooki votavad kyll.
enamus on maalapsed kes linnas koolis ja n2dalavahetusel ka linnas.
Ait2h.

29th January 2005, 15:14
Õige igzero!Tasub sõita tõega ühikate ette-signaali lasta ja uskuge või mitte-tüdod tulevad.Roni aind autust välja ja viipa käega!

iqzero
29th January 2005, 15:26
jaa, j2rgiproovitud trikkk

igatsevmees
31st January 2005, 20:31
Pärnus, kulla mehed, on asi nutune-viimase 2 aasta jooksul neist kes kuulutavad on õnnestunud leida 2 normaalset-ja kuna kumbki neist enam ei tööta, siis sellest ei räägiks-a kes väga tahab, see võtku pärnu postimees ja vaadaku kuulutusi-massaazi sildi all-a midagi head-kahjuks siinkandis ei liigu-kurb, kuid nii see on.

tarbija
8th February 2005, 13:53
Nädalalõpp Pärnu. Aga nagu näha, ei ole seal midagi./images/smilies/02.gif

John Bull
9th February 2005, 09:42
Pärnu kogemus ütleb, et telli takso, ütle juhile oma soovid ja varsti paned läti libu nii, et nahahais järel! :D :D Majad jätavad soovida, hinnad ka aga tüdrukud on head! :freu:

ornitoloog
14th February 2005, 17:06
annan vihje - club Strand. R-L õhtul-öösel 3 naist 1 mehe kohta. rabavad sind ise - kahmavad läbi pükste riista järele. testitud :-p