PDA

View Full Version : On see ikka õige koht?

armunarkomaan
14th December 2004, 16:09
Huvitav, pealkirjast võiks järeldada, et see siin naiste jututamise koht...
Millegipärast mehed aga hoopis kohe jaol...ja nii piprased ja agressiised, nagu oleksime nende liivakasti kippunud...

aL2et
14th December 2004, 16:15
kallis armunarkomaan..
Kas tõesti pipardame???
ma arvan, et ka teie pipardaksite, kui nimetaksime teid firgiitseteks kumminukkudeks või mis ? :P :P
Pigem on paljud soovinud sugarcatile vastupidist tõestada kuna tema väited käivad meeste au pihta.
Paljud meist võivad ikka väga korralikku keppi ja tunde pakkuda.

14th December 2004, 16:18
Siin oli jah juttu sellest,et meil a.la ei seisa?!!Kui kellegil veel üldse püsti läeb,siis siinsetel elanikel!Nii,et oled õiges kohas!
Edu sulle arm.narkomaan!

armunarkomaan
14th December 2004, 16:39
hmm...huvitav, kas te siis ka sama vagurad oleksite, kui naised siin samasuguste sõnadega kogemusi vahetaksid kui teie naiste kohta?
et a la see kutt tln-st, tead küll, sealt-ja sealt firmast...oli ikka jama, ise nii hakkamist täis, aga keelega oskas ainult õlut juua ja riistaga polnud midagi teha, kui pikkust ainult 2 cm...
kuidas kõlab? armsalt?

aL2et
14th December 2004, 16:42
armunarkomaan...jah kõlaks ausalt kui ma see oleks minu töö.
Samas kui teen oma tööd hästi siis oleksin sellise foorumi üle lõpp sillas.
Ja mul on siiralt hea mees et olema hakkama saanud millegagi mis paneb kühvlid natukenegi pingutama.
Ja korralikel naistel, kes ei tegele sellise tööga...pole siia asja ja pole meil ka neile midagi ette heita.

armunarkomaan
14th December 2004, 16:49
ot...kas naiste jaoks on siis tegemist ainult "tööga" ja meeste jaoks ainult puhas lõbu?

14th December 2004, 16:51
Jah,las korralikud naised istuvad kodus ja küpsetavad oma meestele pirukaid,meie oleme aga siin ja täpselt sellised nagu oleme!!
Samas arm.narkomaani kaitseks-tegu on naisega,kelle juurde umbes tegelastel pole asja.Naine on äärmiselt osav ja himuline!

armunarkomaan
14th December 2004, 16:54
oh, kallis Perdo, ma tänan nii sooja kaitse eest:)
aga sellega siiski nõus pole, et ainult nendel naistel siia asja, kes oma kehaga "tööd" teevad...siis sama loogikat kasutades siia asja ka ainult meesprostidel...või nii te ennast tituleeritegi?

14th December 2004, 17:07
Mina olen isiklikult paadunud pervert!Ja nii paadunud,et arvan,et siin on koht kõigi jaoks!Ka nende,kes päeval näitavat ilusat nägu,on viisakad,haritud,kombekad,vagurad,truud oma mehele,aga õhtu saabudes nagu vampiirid,kes vaatavad,kust aind saaks!Saavad krõpsu ära ja jälle korralikud
Sellised me oleme!

armunarkomaan
14th December 2004, 17:11
Meie jutt kipub kangesti dialoogiks kujunema...ehk läheme isiklikule tasandile?

14th December 2004, 17:15
See pole dialoog-see on kohanemine oludega ja üksteisele selgitamine-miks me siin oleme ja mida otsime!.Isiklik tasand,miks ka mitte,mis arvad Hardi?

armunarkomaan
14th December 2004, 17:38
Hardiga ma ju tegelikult vestleksingi meelsamini...aga ta vist väga põhimõttekindel:)

smaugi
14th December 2004, 18:10
geschrieben von armunarkomaan am 12/14/2004 um 4:54:55 PM:

oh, kallis Perdo, ma tänan nii sooja kaitse eest:)
aga sellega siiski nõus pole, et ainult nendel naistel siia asja, kes oma kehaga "tööd" teevad...siis sama loogikat kasutades siia asja ka ainult meesprostidel...või nii te ennast tituleeritegi?

tjah vördöiguslikkuse printsiibil peaks öigus köigil olema siia tulla ja oma meelt avaldada, on ta siis paadunud prost, kes sellega leiba teenib, vallatu neidis, kelle libiido on harju keskmisest tunduvalt körgem, kuid kes seda teeb vaid röömust ja mitte raha eest, kui ka pahastel abielunaistel, kes siinsest rägastikus oma meest yles leida pyyavad jne. Raha eest töötegijad, kui teenuse pakkujad, peaksid aga olema kliendisöbralikud oma juttudes, ega tohiks kedagi syydistada, et on siia kuhugi arutelu alla pääsenud. Körge libiidoga naisi tuleks vötta kui vördseid partnereid, kellel öigus söna vördselt sekka öelda huvitavates asjades aga nääklemist poleks vaja, siin jututades te nyyd vaevalt töestate kes on liivimaa kövem kepimees vöi -naine. Ikka tegudele seltsimehed :) Abielunaised, njah nemad peavad enne otsustama, millisesse kategooriasse eelpoolmainitutest nad kuuluvad ja vastavalt sellele siis toimima. selline tagasihoidlik möttevälgatus siis minu poolt, kriitika lubatud :)

14th December 2004, 18:15
Jutt õige Smaugi!Selline ongi meie poliitika!Kõigile on olemas koht päikese all!Ja selleks ongi meie foorum!

armunarkomaan
14th December 2004, 18:25
Mis kena vastus, Smaugi! tänud:) Just seda ma ju soovisingi, et võetaks aktsepteeritavaks ka nende naiste mõtted, kes kogemustega ja tegevusest-mõttevahetusest huvitatud, kuid kes spetsametit ei pea...
kuigi...millegipärast meeste vastused mulle kahtlaselt moraliseerivad, oma sookaaslaste suhtes olete tunduvalt leebemad...kas see tähendabki seda, et leebelt väljendudes kergemeelseks peetakse seda naist (eriti abielunaist), kel meestega sarnane seksuaalne moraal?

smaugi
14th December 2004, 18:33
geschrieben von armunarkomaan am 12/14/2004 um 6:25:03 PM:

Mis kena vastus, Smaugi! tänud:) Just seda ma ju soovisingi, et võetaks aktsepteeritavaks ka nende naiste mõtted, kes kogemustega ja tegevusest-mõttevahetusest huvitatud, kuid kes spetsametit ei pea...
kuigi...millegipärast meeste vastused mulle kahtlaselt moraliseerivad, oma sookaaslaste suhtes olete tunduvalt leebemad...kas see tähendabki seda, et leebelt väljendudes kergemeelseks peetakse seda naist (eriti abielunaist), kel meestega sarnane seksuaalne moraal?

me köik sama kergemeelsed siin päikese all, pole mingit mötet vastastikku pori loopida vaid selle asemel tuleb siin suhteid luua ja kopuleeruda
/images/smilies/13.gif/images/smilies/04.gif

t543r
14th December 2004, 19:35
Millegipärast on mulle jäänud oma 36 eluaastaga mulje, et suurem osa asja õnnestumiseks vajalikust asub peas, aga mitte püksis.
Muidugi kui eelduseks on mõlema poole rahulolu. Kui mitte, siis saab ka pükstes oleva asjaga hakkama.

Ja veel...
Pole küll ühegi mehega elus füüsiliselt kokku puutunud ja vaevalt et see kunagi ka juhtub, aga muudest kontaktidest on küll üsna selge, et tegijad mehed ei ole just erilised ärplejad....
Äkki ma eksin. :))

14th December 2004, 19:43
Selgita,kes on sinu mõistes tegija!Mõni situb püksi ja kah ütleb,et on tegija.

t543r
14th December 2004, 21:32
Tegija on see, kes teeb, vahet pole mida. Kui korraldada püksi sittumise maaimameistrivõistlused, siis sellel alal on tegija see, kes kõige rohkem seda teha suudab.
Noorusajast mäletan (pole aastaid ette tulnud)ka seda, kui mõnele suure suuga mehele sai vajadusel pasunasse antud. Enamasti lõppes siis ka jutt ära.

Tegijaks peaks minu arvates hindama teised.
Vat kui tüdrukud hakkavad siin sõna võtma ja rääkima, kui kõva mees oli see ja kui lahja teine, siis see oleks juba natuke kõvem sõna.

Tegelikult ma ei räägi ju üldse isikustatud vormis, usun nagunii, et olen poisike siin paljude hulgas. :))) Rohkem oli tegemist üldise arvamusega.

14th December 2004, 21:51
Mnjah,suure suuga tegelasi mina...hmmm,tead ise mis teeksin-siin sul õigus!Aga arvamusi on mitmesuguseid ja mina isiklikult aktsepteerin igaüht.

artyboy
14th December 2004, 23:50
jajahh mehed, hellele karati kohe väga vihaselt turja kui ta julges oma arvamuse (suht karmi küll, aga mitte ebatsensuurse vmt.) välja öelda. Mina arvan, et las igasugused naised avaldavad oma arvamust siin kui tahavad. Kuniks see jääb sündsuse piiresse ja jutt on loogiline, on kõik ok. Kus on piir on muidugi alati vaieldav asi.

15th December 2004, 00:07
Ups!Helle puhul see ei kehti-kui sa ei tea,kes see naine on,siis ära niisama räägi!Siin ta ei jutusta,aga privas teeb lollusi!

ornitoloog
15th December 2004, 09:26
mul kah tegelt selline ettepanek, et rubriik ju NAISED KIRJUTAVAD, äkki jätaks siis selle tõesti naistele.
Ja tahaks siit lugeda naiste arvamusi. Praegu nii, et kui mõni lind siin oma nokka paotab, lendab kullikari peale ja saab kiirelt iga prääks mutta trambitud.
Üleskutse siis selline, et MEHED, KÄIME SIIN AINULT LUGEMAS JA EI KOMMENTEERI!
Mõni nüüd vaidleb ja ütlebet vaba maa jne aga parem mõelge, miks see rubriik siis üldse on?
Ja kui väga tahaks millelegi siinkirjutamisele vastu vaielda, teeks seda MEHED KIRJUTAVAD all vastu :rolleyes:

15th December 2004, 09:40
Päris nii ka ei ole hea!Naised tahavad siin suhelda omavahel ja ka meestega lobiseda.Aga meestevaheline arutelu võiks küll kolida ikka meestele mõeldud kohta!

aL2et
15th December 2004, 09:50
helle puhul...ytlen ainult yhte sulle artyboy...temale kirjutan veelgi sitemalt ka kui vaja, kuna tegu EI ole minu jaoks naisterahvaga, kuna oma vanaema ma ei NIKU.
Ja armunarkomaanile...et palun hinda meid (mind) nii kuidas soovid, ainult seljuhul kui sa oled seksi eesti välja käinud papi ja see mida sa ootad ei vastanud nõuetele.
Pigem selle foorumi algne idee just seal oligi.
tutvus.voodi.ee ja mujal kuulutavad teenusepakkujad - kelle juurde tasub minna, kelle juurde EI tasu minna.
Ja kui eestis oleks callboyde teenused rohkem hinnatud kui ilmselt praegu, siis miks mitte tekitada siia juurde rubriik...callboyd kus saaksite jagada oma kogemusi ja arvamusi.
Minu arust on olemas kolme sortsi seksi (alamliikidest ei hakka rääkima) Seks armastusega, Seks armastuseta ja Tasuline seks.

Hagar
15th December 2004, 12:51
Hardi, jää ikka härrasmeheks, usu see teeb sulle parema enesetunde
Mis puutub aga siin kirjutanud naisterahvastesse, kui neil on kahtlusi siin kirjutavate meeste võimetes, võib nendega alati kokku saada ja seda väikest asja kontrollida. Maei usu et keegi keeldub

aL2et
15th December 2004, 13:29
ma jään alati härrasmeheks naisterahvaga kellega saab häärasmeheks jääda.
Sulle Hagar soovitan Keilasse sõita - kohtu Hellega siis mõistad äkki, nagu aru saan need kes ka teda näinud on mõistavad.

artyboy
15th December 2004, 14:24
ma sain aru jah, et see helle on miski tuntud-teatud Keila psühhopaadist helle. Kas see on kindel? Kui jah, siis no comments, visake välja ja asi tahe. Mulle lihtsalt tundus, et siin meie mehed suht vabasõnaliselt teeme igasugu kriitikat naiste kohta (olgu neil pealegi teatud elukutse...), aga kui keegi naistest julgeb kurjaste sellise suhtumise vastu välja astuda, siis tunneme end puudutatuna ja läheme maruvihaseks. Ja see tundus naljakas.

Aga loomulikult otsustasin ainult selle järgi, mis avalikult näha oli, kui privas toimus nõmetsemine, siis nagu juba ütlesin, bannida ja korras.

Ja veel võib tunduda, et taoline jutustamine foorumi algideest liiga kaugele jääb, siis panen selle koha pealt suu kinni kui vaja. Samas, ise olen igasugu dispuudi poolt siiski.

aL2et
15th December 2004, 14:26
artboy - ma loodan et sa ei pana oma suud kinni.
see et kõik saavad end väljendada ja soovitusi jne jagada..ongi ju selle foorumi mõte
ja kriitikat kannatame küll, vähemalt mina.

15th December 2004, 14:31
Hardiga ühel meelel,laske aga tulla,võib mullegi kõike välja öelda-ple eriline!!

A-Ingel
16th December 2004, 11:25
ah,et siis lood on sellised. Et nised muudkui istugu kodus ja küpsetagu meestele aga mehed otsivad endale sexpartnereid...aga kui naine sama teeks siis oleks ta libu :confused:

Hagar
16th December 2004, 11:58
eks ta ole kuidas ja mille alusel määrata, siin on rohkem nagu küsimus kas otsesed või kaudsed kulud

imported_daz
29th December 2004, 18:01
Mina jälle leian, et kui kodune elu on ikka mõlemi jaoks veidi lahjaks jäänud, siis võib ka naine ennast mõnikord vabamalt tunda. Ainult et kumm olgu kaasas nii nagu minulgi.

trompet
29th December 2004, 18:09
Sitta see kumm.
Võtad kaasa ja siis?
Tahaks ikka mõnusalt seksida.
Mitte torkida niisama... kummivariant.
Ja ükskord sureme niikuinii...
Mida see kumm kaitseb?
Sittagi.

Lapsik on ,et teeme oraali ja enne sugutamist paneme kummi peale, muideks enamus teeb nii, aga milleks?...Peenematest kummidest tuleb ka hiv läbi, nüüdseks tõestatud...Kui aega, siis millalgi otsin teile selle lk ülesse.

imported_daz
29th December 2004, 18:19
Eks ta ole, aga kui mingi päris tundmatuga teha, siis on kumm ikka parem, kui mitte midagi. Kui aga tuttavam ja usaldad rohkem, julgeb ka ilma.

Nagu Uduvere Ärni ütles, et ära joo ja suitseta, siis sa sured tervena!

29th December 2004, 19:02
Üks suur viga meeste juures on tõega see,et kiputakse kummita oraali panema.Ikka ennem kumm peale ja alles siis miskit!Mitte ei saa aru nendest,kes litside juurde minnes loodavad saada kummita seksi-lollus missugune ja oht! Aga kahjuks pole veel peale preservariivi inimkond paremat varianti välja mõelnud-nii,et piirdugem sellegagi mis on!Mine sa tea,võib olla tulevikus hakkame keppi hoopis telepaatiliselt tegema. :D

Dick
29th December 2004, 19:17
geschrieben von Perdonato am 12/29/2004 um 7:02:41 PM:

Mine sa tea,võib olla tulevikus hakkame keppi hoopis telepaatiliselt tegema. :D

Kohe näha, et sa eile telekast Purustajat ei vaadanud

:D

calla
1st January 2005, 21:03
Pean ütlema et pole ühtki siinset meest tarbinud aga oma elus olen nii mõndagi proovinud ja võin öelda et on olemas eriliselt häid mehi kellega võiks tundide kaupa keppida, kuid on ka neid .... kiirpaugulisi kes on absoluutselt igavad ja ajavad naerma. Riista suurus ja jämedus pole niiväga oluline olulisem on mida mees oma riistaga teha oskab. :) :-p

1st January 2005, 21:12
Vot see on meeste juures üks tõsine probleem,et pauk kiiresti lahti läeb!See oleneb ka palju erutuse tasemest muidugi.Kindlasti sellised mehad naistele eriti ei meeldi.Enne võiks mees ikka keelekat teha,näpukat jms.Peaks vist suisa osa üles panema,-kuidas vältida kiiret pauku!
Tegelikult ise olen kohanud elus kahte sorti naisi,-neid,kelle peale tõesti tuleb kohe mitu pauku lahti lasta ja sellised,kellede peale kas ei tõuse või kui tõusebki,peab tüdo ikka mitu tundi imema,et asjaga ühele poole saaks!

pelveteen
2nd January 2005, 01:59
ehk siis kokkuvõtlikult:
on naisi, keda pannes kontrollid oma pauku ja selle lahtiminekut vaata et sajaprotsendiliselt, nagu parim masinaoperaator muiste. kui ükskord lõpetad, siis tavaliselt enam isu edasi panna ei ole.
eraldi klass on need, keda pannes on väga raske midaghi kontrollida. st erutus lämmatab kontrolli. õnneks tõuseb nende peale enamasti kohe varsti uuesti ja veel ja.. kui just tegu pole hädaabikepiga.
ja kahjuks on ka naisi, kes oma olekuga ei suuda korralikult kõvakski ajada.
Freud ütleks, et need naised siis ema ei meenuta ilmselt:)

viisk
6th January 2005, 23:00
geschrieben von peeter21 am 12/14/2004 um 9:32:25 PM:

Tegija on see, kes teeb, vahet pole mida. Kui korraldada püksi sittumise maaimameistrivõistlused, siis sellel alal on tegija see, kes kõige rohkem seda teha suudab.
Noorusajast mäletan (pole aastaid ette tulnud)ka seda, kui mõnele suure suuga mehele sai vajadusel pasunasse antud. Enamasti lõppes siis ka jutt ära.

Tegijaks peaks minu arvates hindama teised.
Vat kui tüdrukud hakkavad siin sõna võtma ja rääkima, kui kõva mees oli see ja kui lahja teine, siis see oleks juba natuke kõvem sõna.

Tegelikult ma ei räägi ju üldse isikustatud vormis, usun nagunii, et olen poisike siin paljude hulgas. :))) Rohkem oli tegemist üldise arvamusega.

;)

13th January 2005, 20:52
[QUOTE] geschrieben von trompet am 12/29/2004 um 6:09:55 PM:

Sitta see kumm.
Võtad kaasa ja siis?
Tahaks ikka mõnusalt seksida.
Mitte torkida niisama... kummivariant.
Ja ükskord sureme niikuinii...
Mida see kumm kaitseb?
Sittagi.

No teine alternatiiv on, et käid siis iga kuu Hiiul kontrollis
ja lased teha kontrolli kümne haiguse peale...mõni ütleb, et valus, mõni, et ebamugav.
Naist ei taha ju ka lastega sihvkaravisse saata...:)

13th January 2005, 21:51
geschrieben von hardi am 12/15/2004 um 9:50:23 AM:

helle puhul...ytlen ainult yhte sulle artyboy...temale kirjutan veelgi sitemalt ka kui vaja, kuna tegu EI ole minu jaoks naisterahvaga, kuna oma vanaema ma ei NIKU.
Ja armunarkomaanile...et palun hinda meid (mind) nii kuidas soovid, ainult seljuhul kui sa oled seksi eesti välja käinud papi ja see mida sa ootad ei vastanud nõuetele.
Pigem selle foorumi algne idee just seal oligi.
tutvus.voodi.ee ja mujal kuulutavad teenusepakkujad - kelle juurde tasub minna, kelle juurde EI tasu minna.
Ja kui eestis oleks callboyde teenused rohkem hinnatud kui ilmselt praegu, siis miks mitte tekitada siia juurde rubriik...callboyd kus saaksite jagada oma kogemusi ja arvamusi.
Minu arust on olemas kolme sortsi seksi (alamliikidest ei hakka rääkima) Seks armastusega, Seks armastuseta ja Tasuline seks.

Ja õde, ja tütar, ja ema.. need vist pole sinu "lemmikud".

Ma arvan, et vist ei sooviks sind. Oled alles..

ehtel
13th January 2005, 23:47
geschrieben von hardi am 12/14/2004 um 4:42:52 PM:
Ja korralikel naistel, kes ei tegele sellise tööga...pole siia asja ja pole meil ka neile midagi ette heita.

ma ei saa jälle aru ???? ma nagu algul sain aru, et tegemist on voodifoorumiga kus nagu saab arutada elust(seksist) enesest täpselt sellisena nagu see on,nimetades asju õigete nimedega.

kummaga siis on tegemist:) kas prostide ja niisama andvate naiste kommimis kohana või kohaga kus ma võin rahumeeli seksi yle arutada? kuna pean enanst mite selle töö tegijaks siis kas on nyyd mul õige aeg lahkuda?

constrictor
13th January 2005, 23:49
loomulikult võid Sa siin vabalt ja rahulikult oma arvamust avaldada ja vestelda, Ehtel.
:cool:

Reena3
6th February 2005, 14:53
geschrieben von armunarkomaan am 12/14/2004 um 4:09:14 PM:

Huvitav, pealkirjast võiks järeldada, et see siin naiste jututamise koht...
Millegipärast mehed aga hoopis kohe jaol...ja nii piprased ja agressiised, nagu oleksime nende liivakasti kippunud...

Sehh, siin lihtsalt mehi rohkem kui naisi ... loomulikult nad ütlevad sõna sekka;)

Naisehakatis
12th February 2005, 16:20
noo millisele mehele ikka meeldib kui neid maha tehakse :D

monamour
12th February 2005, 18:55
Ma vaatan et olen ainuke tropp kes tahab et naine tõe välja ütleks :) Muidu jäädki selliseks tossikeseks..sest kõik ju kiidavad :D :D
Mõnikord tuleb mõru tablett alla neelata et pärast parem oleks