PDA

View Full Version : Kas keegi on seda reelika222-te Tartust ka pannud?

nicky
14th December 2004, 12:38
Nädala sees tartusse minek ja mõtlesin et uurin siit.Milline ta välja näeb?Mida teeb?

otsi natuke postidest, temast on päris palju juttu olnud.

karelme
14th December 2004, 17:20
ilgelt ülbe, et tema valib klienti mitte klient teda, pilti ei näita...ühesõnaga soovitasin jala käia

artyboy
14th December 2004, 17:26
jah, poisid, äkki kedagi on ta ikka valinud juba? Perdunn, sul küll peaks ju kõik emajõeäärsed naised teada olema?

Ähh sorry, search aitas küll, aga lihtsalt reelika, mitte reelika222 järgi

14th December 2004, 17:34
Ah,on üks ülbe lits,kes noori mehi ei taha.Kuulutab flirdis kogu aeg.Just nadal tagasi panin teda.-teate,keskpärane .Enam sinna ei lähe-kole ülbe teine,oleks taht kohapeal peksa anda!

aL2et
15th December 2004, 10:03
mina sain suvel temaga telefonis küll jutupeale
ja ei tekkinud tunnet et ülbe oleks, oli jõus kohe jõgevalt vutt-vutt tartu sõitma...jne
ainult mul polnud aega nii kaua ja kaup jäi ära.

15th December 2004, 10:21
Siis tal pold veel klientuuri!Praeguseks teine nii õhku täis läind! Tartus ju teadagi tuttidest põud!Aga üldiselt pandav,kui hea närvikavaga oled.Ma või tegelt temas eksida ka,ses egas ma ka ise pole kingitus!

rocco001
15th December 2004, 11:09
Olen ka seda reelikat juhtumisi pannud. Ei ütleks, et ülbe, aga valiv ja ettevaatlik küll. Näolapike üle keskmise aga rinnad pea olematud. Muidu keha täiesti kena, sale. Seksimisel tuimavõitu, aga muidu puhas ja sünnitanu kohta päris tiheda tussiga...

botaanik
15th December 2004, 15:44
Lähen proovin ta veel sel nädalal ära. Kui ülbeks läheb, tuleb tal seda ülbust natuke kärpida. Aga ksa ta tahaauku ka lasi panna?

auto
9th March 2005, 09:55
reelikal hambad imelikud(pesematta või haiged) ,kõhna ja rinnatu ,auto uks kinni ja minema ,kustutasin numbri-.

meez04
9th March 2005, 09:59
kui kõhna ja rinnatu, siis oleks just nagu minu maitse... peaks proovima!

kaaslane
9th March 2005, 17:40
tibi on praegu flirdis mingi paljatissipildiga, andmed samad :circle:

Nicolas
9th March 2005, 18:48
Mina käisin tema juures vist detsembri alguses. Olin veidikene tujust ära ja panin väääga hoolikalt, masin oli korras ja raam heas tujus. Teised ütlesid et ta ei olnd hiljem kättesaadav? Tujukas on.

smaugi
9th March 2005, 20:26
geschrieben von kaaslane am 3/9/2005 um 5:40:55 PM:

tibi on praegu flirdis mingi paljatissipildiga, andmed samad :circle:

nii pisike pilt, raske aru saada kas ikke tema, kuigi jah, ega ta täitsa normaalse välimusega, muu on kuidas on, igayhel maitse asi.