PDA

View Full Version : Saun "Lux" Tondi ülesõidu juures

Tegijamees
29th November 2004, 00:43
Jagaks ehk kogemust sellise kohaga. Asub peale tondi ülesõitu natuke linnapoole vasakut kätt keldris maja hoovipoolt sisenemisega. Seal ka saun rentimiseks aga kõrvaltoas saab massaazi. Seal selline softcore teenus ehk siis ainult kätega ja maksab 300 kord aga lisaraha eest saab ka minetti kui tüdrukuga eraldi rääkida. Seal tavaliselt üks tüdruk tööl korraga, saab telefoni teel enne küsida kes parasjagu on. Olen seal kahe tüdruku juures käinud. Üks oli Olga kes tegi päris head massaazi ning lasi ennast korralikult katsuda, kiimles kaksiratsi seksasendis peal ja oli üldse selline "kuum" tüdruk, mulle meeldis. Välimus enamvähem - rinnakas ning keskmiselt sale. Teine oli Linda nimeline tüdruk kes oli väga ilusa kehaga, tipptopp sale ja ilusa kikkis rinnaga aga suhtumine oli nigel. Oli selline unine ja tahtis kähku ärateha ning ka katsuda ennast eriti ei lubanud. Rohkem tüdrukuid ei ole sealt proovinud, kui kellegil veel selle kohaga kogemusi võiks siia jagada!

Tegijamees
29th November 2004, 00:48
kui kedagi huvitab siis selle koha telefoni leidsin ka üles 6748863

rainman
29th November 2004, 09:51
LUX oli mul esimene er.massaazi kogemus. Ja tuleb tõdeda et jäi kohe kauaks meelde. Meeldiv lõõgastav muusika, peeglid seintel, hämar valgus ja fantastiline üldmassaaz alguses. Tibi oli selline noor venelanna, nime ma ei küsind aga selline üliaktiivne- roomas oma kehaga mööda mind ringi. Tisse vägapalju polnud aga nibud olid mõnusalt suured ja tibi kasutas neid mõnuga massaazivahendina. Pükse jalast ära ei võtnud aga selle eest lasi ennast hooga katsuda igalt poolt. Ühesõnaga kogemus oli mega - kahju aint et liiga kiiresti minu poolt otsa lõppes, tibi oli ilmselt rohkemakas valmis. Aga teinekord kindlasti uuesti
Jälle koht kuhu soovitan minna.
Hind oli 300.-

lakkuja
3rd December 2004, 09:42
Käisin ja tõesti oli hea. Mingisugune neiu Olga oli:)

uuu
3rd December 2004, 11:27
"Lux"'is käisin esimest ja viimast korda nii aasta tagasi. Ebameeldivaks tegi asja see, et kui tavaliselt lepitakse alguses kokku mida ja kuidas siis seal maksid esialgse nutsu ära ja keset massaazi tõi tüdruk välja oma hinnakirja, a la lõpetamine käega 100, minett 200 jne. Mulle isiklikult ei meeldi selliseid läbirääkimisi keset aktsiooni pidada, aga teisest küljest polnud tüdrukul väga vigagi. Nii 25 aastane sale ja korraliku kehaga vene tüdruk oli.

rainman
3rd December 2004, 11:29
Veider

Juu nad on siis oma teeninduskvaliteeti parandanud. Või siis juhtus mulle lihtsalt meeldiv isend

Tegijamees
3rd December 2004, 11:53
geschrieben von rainman am 03.12.2004 um 11:29:03:

Veider

Juu nad on siis oma teeninduskvaliteeti parandanud. Või siis juhtus mulle lihtsalt meeldiv isend

Käega lõpetamine peaks seal küll esialgse 300 sees olema, kui tibi selle eest juurde küsis oleksid pidanud seal "ülemuste" poole pöörduma. Minett seal jah tibide lisabisnis mis tuleb tegijaga eraldi kokkuleppida.

3rd December 2004, 12:31
Hehhh,sellise asja puhul oleksid KOHE pidanud minema bossi juurde.Selliste asjade eest karistatakse tüdosid oi kui rängalt...Ma veel ei tea kuidas massazikatega on,aga kui oled kuskil firmas,siis sul lakutakse perse ka puhtaks kui kaebama lähed või miski ei meeldi.Mul üks nooruke kogenematu tüdo lihtsalt no ei suutnud pauku lahti imeda.Nuu,läksin kaebama.Toodi kohale a.la 15 min pärast no sellised tibid(kaks isendit kahjutasuks=) ja pauk oli mul no sorry 2.min pärast lahti!

Lont
14th December 2004, 16:15
Koht ise oli põhimõtteliselt selline hubane keldriurgas. Massaazilaud oli kaetud linaga, mis nägi välja üsna jälk - sellel talletatud (ilmselt) erinevad kehavedelikud ei olnud igatahes pikka aega seepi maitsnud. Igatahes eelistasin igaks juhuks hingata suu kaudu ja mitte nuusutada.

No üle 10-15 minuti massaaz igatahes ei kestnud.

Mineti eest tahtis tädi koguni 300 krooni, mida ma pohmakaga kauplemisväärseks ei pidanud, kuid väärt ta seda ei olnud. Minetti tegi suhteliselt jõhkralt - st veidi aega suuga, siis väisis vist ja nühkis käega tükk aega tuimalt ja jõuliselt, mis oli isegi valusavõitu ja pikendas agoonilist protsessi veelgi.

Pohmakaga ei olnud mingit jaksamist õiendada, aga kaine peaga mõeldes oli ikka väga rõve elamus. Seega ei saa kuidagi kinnitada siin kõlanud meeldivaid kogemusi selle asutusega.

enigma
15th December 2004, 18:39
Küsivad 10-15 minutilise erootilise massaazi eest 300 krooni.Mineti eest küsivad 200 krooni.
Nii et 10-15 minutiga saad lahti 500 kroonist. :D
Ja litsid sexiga nõus ei ole.
Tavaliselt linnas tunni ajalise rautamise eest küsitakse 300.-
Soovitan sellest kohast eriti kaugele hoida!!!

haze
22nd February 2005, 20:28
ise pettunud selles kohas. Halvemaid kohti, kuhu olen läinud seksi eesmärgiga.

22nd February 2005, 20:32
Loodame,et nüüdsest sul läheb paremini! :cool:

muki
23rd February 2005, 09:39
möödunud pühap (või oli laup?) sõitis sinna töötavate vilkuritega miilitsaauto hoovile. tea, kas pesema oli kiire või miskit muud neil kavas..

Punamütsike
7th April 2005, 15:26
Täielik bläkk Tondil 03.04.05. Külastasin pühapäebval Tondit, siiani ainult hea kogemus aga see ületas kõik - seega kutsun huvilisi seda salongi mõnda aega boikoteerima.
Läksin päeval kell 12:00. Algus kõik nagu peab 325.- EEK-i, pisut kallim kui vanasti aga tänu ainult headele kogemustele OK. Riidest lahti rätik ja dushi alla. Dushi alt välja ja kuivaks aga oh imet massööri pole, küll kohe tuleb ja lauale pikali. Läks umbes 5 min. ja tüdo tuli suure ohkega uksest sisse, riietus kõrval ruumis ümber ning minu juurde.???? mõtlesin, mis nüüd valesti. Hakkas siis masseerima aga oh häda, määris mu jalad õliga kokku ja õli pudel ajas ainult õhku välja - õli otsas. Mudis lohakalt jalgu ja asus selja kallale - ilma õlita sest õli ei olnud. Midagi head muidugi välja ei tulnud ja palus mul sellili keerata. Asus kohe käega lõpetama ja ei tahtnud isegi topless olla. Väitis et väsinud ja muidu sitt hommik. 15 min. ja kogu protseduur läbi. Panin siis riidesse ja läksin adminni juurde, et mis värk on - et see asi küll nüüd nii palju ei maksa ja peaks asja kuidagi heastama ka prii servicega mõni teine kord või osa pappi vähemalt tagasi. Adminn käis rääkis tüdoga see väitis, et pühapäev ju ja apteegid kinni ja puhkis seal veel midagi siis tulid mõlemad minu juurde ja lendasid peale, et raha tagasi küll ei saa ja iga masöör teeb oma seansi erinevalt ja tunnist ajast mõnust ei ole üldse kusagil juttu. Et tüdrukul on ka pretensioone, et ma olevat teda käperdanud ja ma ei tea veel mida ja et tema siin ka ei kavatse ilma rahata midagi teha ja mida ma üldse mõtlen endast. Vahepeal püüti veel ilmselt omanikku kätte saada, et see õli tooks aga lootusetut. Mainisin siis viisakalt et see ei olnud ju see mida siin tavaliselt pakutakse. Siis tuli admin ja küsis et kas nüüd siis peaks tüdruk uuesti riidest lahti võtma ja minuga edasi olema. Asi muutus üha lootusetumaks kuna tüdo oli väsinud ja juba üles keeratud iseenda õigustamisega. Mis seal ikka lahkusin viisakalt ja soovin edu nende ärile.
Seega peaks neid pisut koolitama ja sellest kohast võimaluse piires mõne aja eemal hoidma.
Kui Tondi omanikud mu kommentaari loevad siis kompromissid ja heateod on oodatud!!! Alati on võimalik kõik mõistusega ära lahendada aga see oli liig mis liig ja ei too ühegi businessi prestiizile kasu.

7th April 2005, 15:32
Jääb vaid loota,et Tondi omanikud nüüdsest kas õhu välja lasevad ja korralikumalt töösse suhtuvad,või on neil oht jääda kokkurentsi hammasrataste vahele!

Punamütsike
7th April 2005, 18:05
Hea kui omanikud kursis on. Admin ja tüdo võisid asja ka vabalt omavahele jätta.

sexic
29th April 2005, 09:08
Muide seal uus ja väga kena sihvakas noor tüdruk kes teeb OIVALIST massaazi ja käega lõpp on parem kui mõne suu!!

alfonso
29th April 2005, 11:44
Võtsin jalad selga ja käisin ka kohe uut tüdrukut kaemas :-) Muljed - kõvasti üle keskmise! Tüdruk vägagi kena (u 25 aastat vana), mudib korralikult ja hoolega asja kallal. Soovitan soojalt! Ja nimi - Leena :-)

kurjati
29th April 2005, 13:21
ca 4-5 kuud tagasi analoogne asi. tõsi õli oli, kuid kogu asi võttis aega ca 15 min ja lehm kes masseris oli ainult rinnahoidjate väel, haises alkoholi järgi jne. kui adminnile kurtsin oli jutt üldjoontes sama. hind mis toona maksin oli 275 eeku

Punamütsike
2nd May 2005, 09:10
Kas see sihvakas on blond, kohevil juustega ja kannab algul sellist võrkürpi seljas, või on sinna mõni uus sihvakas tekkinud?

alfonso
2nd May 2005, 10:42
täitsa uus, kuldsete käekestega Leena :-)

lakkuja
2nd May 2005, 15:39
Sõbrale leppisin sinna aja kokku, vend pidi maarajoonist linna tulema ja siis ikka veidi meelelahutust ka. Igatahes helistasin sinna ette ja broneerisin aja. Sõber läks siis kokkulepitud ajal sinna ja lootis masaaši. Uksepeale tuli mingi admini moodi tädi, kes ütles, et mingi töö tuli vahele ja kindlasti teda vastu ei saa võtta. Nu peale kerget etteheidet oli mammi näus olnud kuskil jõe tänava kandis broneerima ja rääkis, et seal sama firma. See selleks, aga kui juba kokku lepitud, siis nii lihtsalt ei tehta. See ei lahenda ju asja, kui nii jooksutatakse. Ja kogu asjas looulikult mina soovitajana lolli ossa jäin:(

chill
24th May 2005, 00:14
Just tulen Leena juurest. Ütleme nii et 22-25 aastane blond venelanna, pursib ka eesti keelt suht segaselt. Oma tööga tuli kenasti toime ja 325.- sai täie rauaga. Kella ei vaadand aga tund umbes tuli. Siiani on värinad sees. Järgmiseks objektiks valin Hermese, siis on ka väike võrdlusmoment olemas. :cool:

matiks
9th July 2005, 16:12
Kallid "kiimakotid" mehed!

Lugu selles, et olen Tondi ja Karu pesas käinud kordi ca 50 ajavahemikul 2000-2005, sellest 4-5 korda aastal 2004-2005. On tekkinud probleem. Näiteks Karu pesa käib viimasel aastal totaalselt alla. Muditakse (silitatakse) 15 min, heal juhul 25 min ja kogu lugu. Näiteks täna, 25 min, pauk lahti ja tädi jooksis kohe ära - käsi pesema (muideks pärast pauku tuli meelde, et olen temaga olnud kokku 4 korda ja ta on endiselt mage). Ei hoolitsenud paugu edasise saatuse eest, sest paberit ei olnud ja soovitas ise hakkama saada. Tähendab, teenus käib alla ja mina "vana kalana" sinna enam ei lähe. Noomisin tädi pärast korralikult ja ta hakkas kartma, aga sitarattaks jääb ta ikka. Pakun, et ta on lesbi, paremal juhul oma elus kibestunud. Laks maksis 325.-

Erootilisest massaažist soovitan tädi, kes on hetkel Lasnamäel, veel mais oli ta Maarjamäel, tel: 58068235. Olen temaga olnud kolm korda ja ta on väga hea. Laks 250.-

Massööridest on PARIM olnud blond Alesja Pirni tänaval (vanasti oli sama firma pesa veel Mahtra 48, Gonsiori tänava alguses ja kuskil Mustamäel.. Siin on ka temast juttu olnud. Tänapäeval ta enam ei tegutse või on surnud. Tema juures käisin umbes 20 korda. Laks oli 280.-, hiljem 300.- Selles firmas sai kokku käidud ca 100 korda.

Viktoria Mustamäe tee 124 on ka väga hea. Siingi on temast juttu olnud. Laks 200.-. Käidud 4 korda.

Lembitu 8 on möga, käidud korra. Tahetakse kohe sinuga ühele poole saada.

Lugematud kohad Lasnamäel, kesklinnas, Mustamäel jne, laks 200-500.-. Käidud umbes 150 korda. Oldud mitme naisega, ka lesbidega, vanaemadega ja ilmselt ka alaealistega (ise nad enda vanust ei ütle).

Paraku olen kiimakott, mistõttu erinevaid naisi on olnud kokku ca 300 ja aastast 1993 kuni tänaseni on pappi kulunud ca 300 000 krooni. Kokku on raunde (vahekordi) olnud üle tuhande kuni 1500. Viimasel paaril aastal olen püüdnud end pidurdada, et säästa raha ja seksimisi paljude naistega. Seda põhjusel, et väga head kvaliteeti litsinduses on ikkagi väga vähe. Teiseks võid haigeks jääda kui eksid turvalise seksi printsiipide vastu. Tippkvaliteetset seksi on olnud kokku umbes 3% naistega, ülejäänud 97% seksist on olnud keskpärane või lausa vilets.

Meeste "häda" on see, et sperma vajab vastavalt loodusseadusele regulaarset väljutamist, mis tähendab, et oled normaalne ja terve inimene. Seetõttu kiimas meeskassid siblivadki ümber naiste. Tõsi, moraalne elu võib kannatada kui oled paras "kargaja Kalle".

Võttes kokku selle traktaadi, mille kirjutasin, siis sellega tahan öelda. Parim seks on ikka kindla ja truu naisega, kes sind armastab. Jah, kuid seks ja armastus peab olema intensiivne, sügav ja tundeline. Ma ei poolda ringi jooksmist, kuigi olen ise seda väga palju teinud, mitte vahele jäänud ja mitte haigusi saanud. Vot, selline siga ja tõbras ma olengi olnud... aga tahaks parem olla. Üritan enam mitte ringi joosta, 09. juuli 2005.

Punamütsike
13th July 2005, 13:47
Paistab, et Tondil ja Karupesas on tõesti mingi must lammas sees. Kuna Karupesa on Tondi Filiaal siis pole ime, et minu paarikuine halb kogemus Tondil käib ka sama trikki tegemas Karupesas. Nime kahjuks ei mäleta aga tüdol oli tatoo ümber ühe käe. Kas keegi teab ka "musta lamba" nime, et teda teinekord vältida - alati saab ju küsida, kes tööl on. Kui tüdosid nime jöärgi kokku paned siis tasub helistada Tondile ja sealt kogu inf, kes on täna Tondil tööl ja kes Karupesas.
P.S. Muuseas Tondil on miski uus tüdruk - Katrin. Pole ise kahjuks tema juurde jõudnud. Kas keegi on jõudnud proovida.

bert
11th August 2005, 09:10
Küsin ka, et ega keegi pole jõudnud Katrini juurde?
Ise julgen sealt soovitada ka Dinat - um 22-aastane vene tüdruk, blond, sale, piisavalt suure ja hästi mõnusa rinnaga :), massaaž on OK, aga ise olen küll pigem ühel hetkel üle läinud tema masseerimisele, mis on ka üks hästi mõnus tegevus, sest tegemist ilusa kehaga. Ka rindade vahele lõpetada on päris hää :)

Punamütsike
2nd September 2005, 05:34
Katrini juures on kord käidud aga enem ei taha. Tegemist vene tüdrukuga, miks Katrin ei tea. Massaaz praktiliselt olematu, ta ei tea sellest kohe üldse midagi. Püksid tulid lõpus jalast ära aga ilma püksteta alt katsuda ei lasknud, läbi pükste laskis. Lõpus heitis lauale minu kõrvale ja sai mõnusalt tissi ludida.